Kooliga kokkuleppel mahuvad sõudetreeningud ka hommikusse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel arutas sõudetreener Ruth Vaar Viljandi gümnaasiumi juhtkonnaga, kas Eesti noortekoondise liikmetel oleks võimalik koolitundide kõrvale mahutada ka sõudmistreeningud. Nüüd on see võimalus Kärolyn Mäesaarel (pildil) ja Hugo Mengelil.
Kevadel arutas sõudetreener Ruth Vaar Viljandi gümnaasiumi juhtkonnaga, kas Eesti noortekoondise liikmetel oleks võimalik koolitundide kõrvale mahutada ka sõudmistreeningud. Nüüd on see võimalus Kärolyn Mäesaarel (pildil) ja Hugo Mengelil. Foto: Marko Saarm / Sakala

Alanud kooliveerandist muutus kahe Eesti noortekoondisesse kuuluva Viljandi sõudja päev koolikaaslaste omaga võrreldes ja nende õppeprogramm sobitub tihenenud treeningkavaga. 

«See võimalus on ainult Eesti koondise liikmetele, kes treenivad eraldi kava järgi,» tähendas Viljandi gümnaasiumi õppejuhataja Ingrid Kärmas ühe majanduse ja humanitaaria õppesuuna õpilase kohta. 

Ta toonitas, et sportlaste õppekava maht ei ole teistsugune kui ülejäänud Viljandi gümnaasiumi õpilastel ja neile erandeid ei tehta, küll aga võimaldatakse neil kaks korda päevas treenida. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles