Viljandimaa mees rühkis tuhamägedes tipule lähemale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla motokrossisõitjal Kert Varikul ja tema lätlasest korvimehel Haralds Kurpnieksil on külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste hooaeg kulgenud stabiilselt. Senise parima tulemuse, seitsmenda koha said nad pühapäeval Kiviõlis.
Karksi valla motokrossisõitjal Kert Varikul ja tema lätlasest korvimehel Haralds Kurpnieksil on külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste hooaeg kulgenud stabiilselt. Senise parima tulemuse, seitsmenda koha said nad pühapäeval Kiviõlis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänavu täiel määral külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustele keskendunud Kert Varik koos oma lätlasest paarimehe Haralds Kurpnieksiga sai pühapäeval Kiviõli tuhamägedes peetud etapil kõrge, seitsmenda koha.

Esimese võistlussõidu seitsmenda ja teise kaheksandana lõpetanud Varik nentis, et see polnud mitte käimasoleva hooaja, vaid kogu tema senise karjääri parim maailmameistrivõistlustel teenitud tulemus.

Samas möönis Karksi valla motokrossisõitja, et neil ei läinud just kõige libedamalt. «Tsikli veidi ebaõnnestunud seadistusega tegime oma elu raskeks,» rääkis ta. «Keeruline öelda, kas me oleksime võinud parema tulemuse saada, aga lihtsam oleks meil kindlasti olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles