Üliõpilaste juht: tudengitel jääb tulevikus tegutsemisõhinat veelgi vähemaks

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Västra on üliõpilaskondade liitu juhtinud kaks aastat. Märtsis asus liit uut juhatuse esimeest otsima ja seekord Västra enam ei kandideeri.
Sigrid Västra on üliõpilaskondade liitu juhtinud kaks aastat. Märtsis asus liit uut juhatuse esimeest otsima ja seekord Västra enam ei kandideeri. Foto: Urmas Luik / Postimees

Peaaegu kaks aastat Eesti üliõpilaskondade liitu (EÜL) juhtinud Sig­rid Västra kinnitab, et vabatahtlik tegevus annab noorele palju juurde, kuid kõrgharidusreformi valguses on alust karta, et tudengite tegutsemisõhinat jääb aina vähemaks.

Sigrid Västra, mida see noorele annab, kui ta õppimise kõrval korraldustöös aktiivsust ilmutab?

Vabatahtlik tegevus koolis või kodukandis tuleb hilisemas elus kasuks. Kas või seetõttu, et osalemine mõnes kooli või kodukandi esinduses, ühenduses, liidus või muus vabatahtlikus organisatsioonis läheb kirja elulookirjeldusse. Üha rohkem tööandjaid hindab vabatahtlikku ühiskonnaellu panustamist väga kõrgelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles