Rattapood muudab kohta ja nägu

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval oli Joosepi jalgrattapoe kolimine veel täies hoos, kuid mõningane valik oli juba uude kohta toodud. Rattaid näitab poe juhataja Simmo Joosep.
Esmaspäeval oli Joosepi jalgrattapoe kolimine veel täies hoos, kuid mõningane valik oli juba uude kohta toodud. Rattaid näitab poe juhataja Simmo Joosep. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aastaid Viljandis Turu tänaval tagasihoidliku suurusega ruumides tegutsenud Joosepi jalgrattapood kolib selle nädala lõpuks mitu korda avaramatesse tingimustesse. Muutub ka kaubavalik.

«Ruumipuudus on olnud meil mitu aastat suur mure,» tõdes esmaspäeval rattapoe juhataja Simmo Joosep. Seni on suvel rattaid ja talvel suuski müüv ja hooldav äri tegutsenud umbes 70 ruutmeetril. Mõnisada meetrit eemal Kaalu tänaval linna­saunaga ühes majas hakkab poe kasutada olema 200 ruutmeetrit pinda ehk peaaegu kolm korda rohkem. Varem on samades ruumides pesitsenud taaskasutuskeskus Sahtel ja pudi-padi kauplus Handymann.

Kolimine annab Simmo Joosepi selgitusel kauplusele varasemast tunduvalt esinduslikuma ilme, sest uues kohas saab suure osa kaubavalikust välja panna ning rataste vahel mahub vabalt liikuma. Endise paiga kitsukese müügiruumi võimalustega ei anna seda Joosepi kinnitust mööda võrreldagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles