Soomes teenitud raha jõuab ka Kamarale külakauplusesse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müüja Tiina Muttik rääkis, et Kamara kauplus on tähtis just vanematele inimestele ja väikeste lastega kodus olijatele.
Müüja Tiina Muttik rääkis, et Kamara kauplus on tähtis just vanematele inimestele ja väikeste lastega kodus olijatele. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Mis meil siin ikka läheb – oleme selline väike koht,» lausus Kamara A ja O müüja Tiina Muttik, kui oli kassa kõrvale taaralauale pandud pudelite hinnad kokku löönud ning summa kliendi ostult maha arvestanud.

Jah, külapoes tegutseb ka taarapunkt. Mingit tšekimajandust seal aga pole. «Enamasti läheb pudelite eest saadud raha kohe käiku,» nentis müüja.

Kamara paneelmajade hulga põhjal võiks järeldada, et kauplusel klientuurist puudust ei tule. Tiina Muttiku sõnul on aga suur osa korteritest tühjad ning poodi tulevad põhiliselt ikka eakamad inimesed ja need, kes on väikeste lastega kodus. Mujal, näiteks Abja-Paluojal või Viljandis tööl käijad teevad ka oma ostud sealsamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles