Võhma kultuurikeskusest sai vaba aja keskus

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Siimussaar
Anneli Siimussaar Foto: Marko Saarm / Sakala

Pärast 2013. aasta oktoobris aset leidnud kohalikke valimisi vahetus Võhmas linnapea. Uue meeri Anneli Siimussaare eestvedamisel otsustati kultuurikeskus ümber nimetada vaba aja keskuseks.

«Keskus koondab spordi-, noorsootöö-, kultuuri- ja huvitegevust. Võhma on väike ja tegevuste ühendamine täiustab koostööd eri valdkondade vahel ning annab parema tulemuse,» selgitas Siimussaar. Ta lisas, et vaba aja keskuse mõte ei ole Võhmas sugugi uus. Juba 2009. aastal koostatud linna arengukavas püstitati 2011. aastaks eesmärk selline keskus luua.

«Juba toona plaaniti kultuuri- ja noorsootöö ühtse juhtimise alla viia. Mõeldes aga tegevusaladele laiemalt, otsustasime ka spordi- ja eakate tegevuse vaba aja keskuse koordineerida jätta,» sõnas Anneli Siimussaar. Ta lisas, et tegevusi hakatakse korraldama siiski eri majades: kultuuriline tegevus on vaba aja keskuses, sporti tehakse spordihoones, noored tegutsevad kaarhallis ning eakad nii päevakeskuses kui vaba aja keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles