Tulevik realiseeris ülekaalu napiks võiduks

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik
Viljandi Tulevik Foto: Roger Ote

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel teisipäeval peetud 14. voorus teenis Viljandi Tulevik hooaja kolmanda võidu alistades 1:0 Kohtla-Järve FC Lootuse.


Viljandi staadionil aset leidnud kohtumises selget ülekaalu omanud Tulevik suutis paljudest suurepärastest väravavõimalustest realiseerida ühe, 42. mänguminutil sooritas täpse löögi Janar Toomet.

Tuleviku treeneri Marko Lelovi sõnul mängis meeskond korralikult, kuid rahuloluks tal põhjust siiski pole. «Olukord, kus me ei suuda selget ülekaalu tulemuseks realiseerida teeb ärevaks ja murelikuks,» tunnistas treener. «Kõige tähtsam on siiski see, et suutsime üle pika aja positiivse tulemuse teha.»

Teenitud võiduga kerkis Viljandi esindus meistriliiga turniiritabelis üheksandalt kohalt kaheksandaks.

Teistes teisipäeval peetud meistriliiga 14. vooru kohtumistest oli FC Levadia 3:1 üle Sillamäe Kalevist, FC Flora alistas 1:0 Tartu JK Tammeka ja FC Kuressaare sama tulemusega Paide Linnameeskonna. Narva Trans ja Nõmme Kalju tegid 2:2 viigi.

Tuleviku järgmine meistriliiga mäng on eeloleval laupäeval Tallinas FC Floraga, koduväljakule naaseb meeskond ületuleval laupäeval, mil tema vastane on Sillamäe Kalev.

Meistriliiga turniiritabeliga saab tutvuda siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles