Kütusevargad jäid vahele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reede õhtul kütusevarguselt tabatud noorukid käisid vahelejäämisest hoolimata ilmselt veelgi sõidukite kallal, sest juba pühapäeval pidasid korravalvurid kaks neist uuesti kinni.


Politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul teatati reedel kell 22.42, et Saarepeedi vallas Karulas üritati parklas seisvast sõidukist kütust varastada.

Toimunut märganud inimene blokeeris oma autoga kütusevaraste Opeli ning tema abiga pidasid politseinikud veidi eemale põllule jooksnud viis noort meest ka kinni. Sündmuskohalt leiti paagis olnud voolik ja kanister.

«Pühapäeval kell 5.21 äratas Viljandis Raua tänava ja Pärnu maantee ristmikul politseipatrulli tähelepanu sama Opel, mis oli 15. jaanuari õhtul Karulas,» rääkis Lall. «Kontrollimisel avastati autost kanistrid umbes 200 liitri diislikütusega ning voolikud. Autos olid ka kaks eelmise juhtumiga seotud isikut.»

Politsei tänab inimest, kes aitas kahtlustatavad kinni pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles