«Rohkem möla!» võttis parteilt linnapeakandidaadi

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päev pärast skandaalset vahejuhtumit kuulas Tarmo Loodus taas Paabeli kontserti, sedapuhku vaikselt istudes.
Päev pärast skandaalset vahejuhtumit kuulas Tarmo Loodus taas Paabeli kontserti, sedapuhku vaikselt istudes. Foto: Rannar Raba / Sakala

Esmaspäeva õhtul valis Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Viljandi piirkond linnapeaks kandideerima praeguse volikogu esimehe Tarmo Looduse ja volikogu esimeheks abilinnapea Ardo Agasilla. Juunis Saksamaal peetud hansapäevade ümber puhkenud skandaali tõttu asus partei aga juba eile uut meeriks pürgijat otsima.

14. juuni õhtupoolikul andis Viljandi linnavalitsuse kutsel Herfordi hansapäevadele sõitnud folkansambel Paabel Viljandi ametliku telgi kõrval eelviimast kontserti. Et eelmised ülesastumised polnud korralduslike apsakate tõttu päris õnnestunud, tahtsid muusikud sellest esinemisest parimat võtta.

Esmapilgul näis, et kõik sujub. Rahvast oli tublisti ja esinejad kutsusid inimesi nii saksa kui inglise keeles kahe aasta pärast Viljandis peetavatele hansapäevadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles