Kaimar Saagi klubi pääses kõrgliigasse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag
Kaimar Saag Foto: .

Kaimar Saagi koduklubi, seni Taani jalgpalli meistrivõistluste esiliigas mänginud Silke­borg IF tagas kolmapäeval pääsu kõrgemasse seltskonda, kui tabeli etteotsa tõusnud Herfolge alistas liigas kolmandat kohta hoidva meeskonna.


Kui Silkeborg pidas esiliigas oma 29. vooru kohtumise pühapäeval, mängides kodus viiki, siis liigas kolmandat kohta hoidev Akademisk Boldklub ja Herfolge pidasid seal lahingu alles eile. Et Herfolge alistas võõrsil kindlalt Boldklubi, on nüüd Silkeborgil enne hooaja viimast heitlust Boldklubi ees viiepunktine edu, mis tähendab Kaimar Saagi koduklubile kindlat pääsu SAS liigasse, vahendas jalgpalliportaal soccernet.ee.



Kuigi Silkeborg langes praegu esiliigas teisele kohale, võib ta nädalavahetusel aset leidvas viimases voorus tiitlivõidu endale napsata, juhul kui Herfolge kaotab ja Silke­borg IF võidab.



Viljandist pärit 20-aastast Kaimar Saagi seob Silkeborg IF-iga nelja ja poole aastane leping, mis kestab 2011. aasta kevadhooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles