Mänguväljakul suvitajale jääb rannatualett kaugeks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui lapsel pissihäda tuleb, siis mänguväljakult rannatualetti otsima ei joosta. Pigem käiakse pisikesega ära põõsa all või minnakse Bangalosse.
Kui lapsel pissihäda tuleb, siis mänguväljakult rannatualetti otsima ei joosta. Pigem käiakse pisikesega ära põõsa all või minnakse Bangalosse. Foto: Anna Aurelia Minev

Kui varasematel aastatel said Viljandi järve ääres suvitajad kasutada rannakohviku tualetti, siis tänavu pole söögikoht veel avatud ja ka käimlate uksed on lukus. Linnavalitsuse teatel on sealsete tualettide avaliku kasutamise leping lõpetatud.

«Avalik käimla oli eelmisel aastal paigaldatud randa,» tähendas Viljandi majandusameti juhataja Reevo Maidla. Tema jutu järgi oli leping kunagi rannakohvikuga sõlmitud sellepärast, et linnal polnud teist võimalust. Nüüd on tekkinud valik ja lepingut pole enam vaja.

«Olen ise näinud, et inimesed käivad randa paigutatud tualetis. Seda hooldatakse ja suvitajatel on käimla kasutamise võimalus,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles