Viljandimaa sport 3.—9. septembrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on Viljandis 58. laste ümber Paala järve jooks.
Laupäeval on Viljandis 58. laste ümber Paala järve jooks. Foto: Kenno Soo

TEISIPÄEV, 4. september


Jalgpall. Kell 16 on Viljandi staadioni kustmuruväljakul Eesti 2001. aastal sündinud noormeeste turniiril vastamisi JK Tulevik ja FC Lootus Kohtla-Järve.

KOLMAPÄEV, 5. september

Jalgpall. Kell 18 algab Suure-Jaani staadionil Eesti karikavõistluste kohtumine, milles kohalik United võõrustab FC Elvat.

REEDE, 7. september

Jalgpall. Kell 15 mängivad Suure-Jaani staadionil Eesti 1997. aastal sündinud noormeeste meistrivõistluste kohtumist SK Tääksi ja Märjamaa FC Flora.
Viljandi staadioni kunstmuruväljakul peetakse kaks Eesti noorte meistrivõistluste kohtumist: kell 16 mängivad 1999. aastal sündinute turniiril JK Tulevik ja Haapsalu FC Flora ning kell 18 on vastamisi Viljandi Spordikooli ja JK Tammeka 1998. aastal sündinud noormehed.

LAUPÄEV, 8. september

Lastejooks. Kell 11 on Viljandis 58. laste ümber Paala järve jooksu start. Osalejate registeerimine algab üks tund enne võistluse algust stardipaigas.

Ratsutamine. Kell 10 algab Sammuli tallide ratsaspordiväljakul takistussõiduvõistlus «Sammuli sügis 2012». Võisluse juhendiga saab tutvuda siin.

Jalgpall. Kell 10 on Suure-Jaani staadionil Eesti 2001. aastal sündinud noormeeste meistrivõitlustel vastamisi SK Tääksi ja Põltsamaa Sport.
Kell 11 kohtuvad Viljandi kusntmuruväljakul 1997. aastal sündinute meistrivõistlustel JK Tulevik ja Pärnu JK.

Vibulaskmine. Kell 11 on Abja gümnaasiumi staadionil Vana-Võidu lahtised meistrivõistlused ja Viljandimaa vibulaskmise meistrivõistlusted noorteklassi sportlasetele. Võistluse juhendiga saab tutvuda siin.

PÜHAPÄEV, 9. september

Rattamatk. Viljandi rattaklubi ootab matkajaid Kõpu vallas endise Supsi külakooli hoone juures kella 11—14.

Vibulaskmine. Kell 11 algab Abja-Paluoja staadionil Vana-Võidu lahtiste meistrivõistluste ja Viljandimaa vibulaskmise meistrivõistluste teine päev, mil võtavad mõõtu täiskasvanud.

Lauatennis. Kell 11 algab Võhma gümnaasiumi saalis Võhma karikasarja avaetapp.

Jalgpall. Suure-Jaani staadionil leiab aset kaks Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumist: kell 12 on SK Tääksi vastane Võru JK ning kell 15 läheb Suure-Jaani United vastamisi Tartu Quattromediga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles