Viljandimaa sport 22.—26. augustini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kell 14 kohtuvad Viljandi staadionil Tulevik ja Nõmme FC United.
Laupäeval kell 14 kohtuvad Viljandi staadionil Tulevik ja Nõmme FC United. Foto: Madis Luik

KOLMAPÄEV, 22. august

Jalgpall. Kell 18.30 kohtuva Viljandi staadionil Eesti karikavõistluste kolmandas ringis FC Viljandi ja Rakvere JK Tarvas.

LAUPÄEV, 25. august

Jalgpall. Kell 10 algab Viljandimaal kaks 2001. aastal sündinud noormeeste kohtumist: Viljandi kunstmurul võõrustab JK Tulevik meeskonda SK Noorus-96 ning Suures-Jaani staadionil lähevad vastamisi SK Tääksi ja Paide Linnameeskond.
Kell 12 kohtuvad Suure-Jaanis meistrivõistluste kolmandas liigas SK Tääksi ja Jõgeva SK Noorus-96.
Kell 12 mängivad Viljandi kunstmuruväljakul Eesti 2003. aastal sündinud noormeeste meistrivõistluste kohtumist JK Tuleviku ja Pärnu JK Vaprus võistkond.
Kell 14 on Viljandi linnastaadionil meistrivõistluste teise liiga kohtumises JK Tuleviku vastane FC Nõmme United.

PÜHAPÄEV, 26. august

Jalgpall. Kell 14 peetakse Viljandi kunstmuruväljakul Eesti naiste teise liiga kohtumist, milles JK Tulevik läheb vastamisi Tallinna FC Levaida II esindusega.
Kell 15 kohtuvad Suure-Jaani staadionil meistrivõistluste kolmandas liigas Suure-Jaani United ja Valga FC Warrior.

Kergejõustik. Kell 12 algab Viljandi staadionil teivashüppe seeriavõistluse kolmas etapp.

Rattamatk. Viljandi rattaklubi ootab matkajaid kunagise Paistu kihelkonnakooli hoone juures kella 11—14.

Perespordipäev. Viljandi rannas peetakse perespordipäeva. Kell 11 algab korvpalliväljakul aeroobikatund Malle Meiesaare juhendamisel, kella 11–14 on võimalus osaleda kepikõnnil terviserajal (osalejate registreerimine on korvpalliväljaku juures), kell 12 algab korvpalliväljakul zumbatund Margit Oksa juhendamisel ning petanki paaristurniir rannaliival, kell 13.30 on kavas Balbiino rannajooks 4–12-aastastele lastele, kell 14 algavad viskemängud täiskasvanutele ja paadisõit järvel ning kell 14.30 on kavas pereteatejooksud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles