Enelin Meiusi ostis Tallinna korteri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enelin Meiusi aastal 1993.
Enelin Meiusi aastal 1993. Foto: Peeter Langovits

«Enelinil sai nüüd korter ostetud Tallinna,» ütleb skandaalse ärileedi Enelin Meiusi ema Maimu Kass. «Ta on ju ratastoolis. Maal ei saa sellega midagi teha.»


Maimu Kassi selgutust mööda sõltub just Enelin Meiusi tervisest, milla ja kuidas ta kodumaale naaseb, kirjutab «Kroonika».

«Räägime igal õhtul enne magamajäämist telefonitsi. Alati ka, kuidas tervis on,» ütles Maimu Kass. Tema sõnul painab tütart tohutu koduigatsus.

53-aastane Enelin Meiusi elab Moskvas ja viibib kehva tervisliku seisundi tõttu pidevalt arstide hoole all. Ema sõnul plaanib ta Eestisse tulla märtsi algul.

Endisel säraval äridaamil on plaanis Viljandimaal Saarepeedi rahvamajas söögikoht avada.

«Mismoodi tervisega, ei tea ju...» kahtleb Maimu. «Ta ei saa tulla rongi ega lennukiga. Ma ei tea... Invaautoga ehk?»

Enelin, kellel on üks jalg ülaltpoolt põlve amputeeritud, oli hiljuti kolm päeva tilgutite all.

«Ma pole aru saanud, kuidas ta üldse on võimeline edasi elama. Ta näeb enda eluga nii suurt vatti,» ütleb Maimu Kass.

Ema on Enelin Meiusil Venemaal mitu korda külas käinud. «Aga ma ei taha minna, sest äratulek on... Ta on nii vilets. Lihtsalt hirmus on ära tulla sealt. Kui ta nüüd Eestisse tuleb, on vähemalt lihtsam ja lähem käiagi tema juures.»

Enelin Meiusi 33-aastane tütar Margit Meiusi kuulis ema naasmisplaanist läinud nädala Kanal 2 uudisetesaatest «Reporter».

«Ma ei ole temaga suhelnud ja ma ei tea ka seda, kas ta tuleb või ei,» sõnab Margit. «Meie omavahel ei suhtle, küll aga tean, et ta vanaemaga suhtleb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles