TIPP 20 Sakala loetuimad lood 2023. aastal: õnnetused, kuriteod ja Viljandi tapjakloun

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
2023. aasta loetuimate lugude hulka sattusid Toome tänava põlengut kajastavad lood, aga ka lugu Viljandi tapjaklounist ning maasikapettusest Viljandi turul.
2023. aasta loetuimate lugude hulka sattusid Toome tänava põlengut kajastavad lood, aga ka lugu Viljandi tapjaklounist ning maasikapettusest Viljandi turul. Foto: Sakala

Kogusime ka sel aastal kokku 20 lugu, mis tasapisi seljataha jääva aasta jooksul meie lugejatele enim huvi on pakkunud. Loetuimad artiklid kajastavad peamiselt elu kurvemat poolt, sealhulgas õnnetusi ja inimeste omavahelisi konflikte. Aga on ka kurioosseid juhtumeid, nagu näiteks inimesi hirmutanud kõmakad taevast ning väidetavalt Viljandis ringi hiiliv tapjakloun.

1. Nädal aega Tais teadmata kadunud olnud Viljandi meest vedas tervis alt

Sakala selle aasta kõige loetum lugu leidis aset kohe üsna aasta alguses. 24. jaanuaril läks Tais Pattayas kaduma Viljandi mees Heino Lään, kes oli oma sõpradest lahku löönud ja seejärel abitusse olukorda sattunud. Nädal aega otsinguid tekitas juba lootusetuse tunde, ent mees leiti tänu õnnelikule juhusele siiski elusa ja enam-vähem tervena üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles