Politseijuht Viiratsi öisest vargast: ülim nahaalsus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Politsei toonitas, et oma vara kaitsmiseks tuleks sulgeda öiseks ajaks aknad ja uksed nii, et võõrad sealt sisse ei pääse.
Politsei toonitas, et oma vara kaitsmiseks tuleks sulgeda öiseks ajaks aknad ja uksed nii, et võõrad sealt sisse ei pääse. Foto: Www.imago-images.de

See oli väga haruldane ja jultunud, hindas Viljandi politseijuht ööl vastu laupäeva Viiratsis asetleidnud vargust, kui avatud terrassiuksest tuppa tunginud varas võttis kuldehted magamistoast, samal ajal kui inimene seal magas.

"See on ikka ülim nahaalsus, mida Viljandimaal kohtab haruharva," lausus politseijuht Margus Sass. Ometi ei ole see juhtum esmakordne Viljandis ega Eestis tervikuna. Samal ööl, kui varas tegutses Viiratsis ja põgenes, kui magav inimene oli end üles ehmatanud, sai politsei vargusteate ka Viljandist Peetrimõisast.

Viiratsis elav naine avastas ööl vastu laupäeva kell 3.30 oma magamistoast musta kuju, kes soris peegli ees ehtekarpi. "Ärkasin krõbina peale ja hakkasin karjuma ning ta pani jooksma kõigi mu kuldehetega," kirjutas ohver hommikul sotsiaalmeedias. "Mujale majas ta ilmselt vaadanud ei olnud, rahakott oli alles. Oma viga, terrassi uks jäi lahti. Olge minust targemad ja hoidke uksed lukus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles