Sakala peatoimetaja asetäitja tõi koju kaks ajakirjanduspreemiat

Margus Haav
, reporter
Copy
Sakala peatoimetaja asetäitja Marko Suurmägi pälvis Postimees Grupi Jaan Tõnissoni fondi meediaauhindade jagamisel kaks auhinda.
Sakala peatoimetaja asetäitja Marko Suurmägi pälvis Postimees Grupi Jaan Tõnissoni fondi meediaauhindade jagamisel kaks auhinda. Foto: Remo Tõnismäe

Sakala peatoimetaja asetäitja Marko Suurmägi pälvis Postimees Grupi Jaan Tõnissoni fondi meediaauhindade jagamisel kaks auhinda.

Suurmägi kirjutas maakonnalehtede parima uuriva loo "Riigikogulane soovis anda katuseraha oma suvila kõrvale tänavavalgustuse rajamiseks" ja ühtlasi parima arvamusloo "Vihmapiisad ja pommid"

"Preemiaid on tore saada, aga kurb on neid saada sellise loo eest," tunnistas ta parima arvamusloo preemiat vastu võttes. 


Sakalast olid nominendid veel ajakirjanik Aivar Aotäht olemuslugude ja toimetaja Maarja Möldre aasta keeleparandaja kategoorias.


Tunnustamisüritus oli neljapäeval Tallinnas Postimehe meediamajas. Nominentide preemia suurus on 500 ja laureaadi preemia suurus 1000 eurot bruto.


Postimees Grupi Jaan Tõnissoni fond annab meediaauhindu välja, et väärtustada Tõnissoni kui Postimehe peatoimetaja ja Eesti ühe silmapaistvama riigimehe elutööd, ergutada tänapäevaseid mõtlejaid ja arvamusliidreid ning tunnustada ajakirjandusvaldkonna töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles