Žürii kogunes Viljandimaa ettevõtlusauhindu jagama

Sakala
Copy
Neljapäeval kogunes Grand Hotel Viljandis maakonna ettevõtlusauhinna žürii. Rahvahääletuse ja žürii arutelu tulemusel selgunud võitjad kuulutatakse välja 13. novembri ettevõtlusgalal.
Neljapäeval kogunes Grand Hotel Viljandis maakonna ettevõtlusauhinna žürii. Rahvahääletuse ja žürii arutelu tulemusel selgunud võitjad kuulutatakse välja 13. novembri ettevõtlusgalal. Foto: Elmo Riig

Neljapäeval kogunes Grand Hotel Viljandis maakonna ettevõtlusauhinna žürii, kes arutles selle üle, kellele anda aasta ettevõtte, aasta teenuse või toote, maaelu edendaja, särava startija ja loomeettevõtte tiitel. 

Viljandimaa parim toode või teenus selgub rahvahääletuse ja žürii antud punktide liitmisel. Sakala lugejatel on aega oma hääl lemmiktoote või -teenuse poolt anda 27. oktoobrini. Rahvahääletusel saab osaleda, klõpsates lingile.

Auhinnagala, millel võitjad välja kuulutatakse, on 13. novembril.

Möödunud aastal tunnistati säravaks startijaks osaühing Avar Agentuur, aasta loomeettevõtteks Lisa Kroeber Jewellery, aasta maaelu edendajaks osaühing Maakivist, aasta arenguhüppe tegijaks osaühing Avar Agentuur, aasta tooteks osaühingu Creative Woodworks iglusaun Iglucraft ja aasta ettevõtteks aktsiaselts Galvi-Linda.

Viljandimaa ettevõtluse auhind on maakonna kõrgeim tunnustus, mille jagamisega väärtustatakse maakonna ettevõtjate tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles