Kui Viljandi külje alt algava ning Mõisakülla kulgeva matkaraja ehitus on lõppenud, siis rahaasjad pole veel korras. Nii peavad Läti ja Eesti asjaomased asutused eriarvamused kohtus selgeks vaidlema. Matkajaid ja sportlasi see aga ei sega ning rajal saab joosta, kõndida või sõita nii jalg- kui tõukerattaga.
Kui Viljandi külje alt algava ning Mõisakülla kulgeva matkaraja ehitus on lõppenud, siis rahaasjad pole veel korras. Nii peavad Läti ja Eesti asjaomased asutused eriarvamused kohtus selgeks vaidlema. Matkajaid ja sportlasi see aga ei sega ning rajal saab joosta, kõndida või sõita nii jalg- kui tõukerattaga. Foto: Elmo Riig

Läti turismikorraldajad pole nõus eestlaste väitega, et nad on maksnud endale eurotoetustest saadud rahaga liiga suurt palka, ega kavatse Eesti riigile tagastada enam kui 11 500 eurot. Vaidlus viis Vidzeme turismiassotsiatsiooni Eesti riigiameti vastu kohtusse.

Tallinna halduskohtusse läksid lätlased riigi tugiteenuste keskuse (RTK) otsuse tõttu, mis puudutab Viljandimaalgi kulgevat Roheliste Rööbaste matkarada.

Kommentaarid
Copy