KALAD

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: AFP / Scanpix

Aasta on teile täis üllatusi. Kui tunnete, et peate midagi muutma, mõelge asi enne  põhjalikult läbi, mõtlematuid samme võite hiljem kahetseda. Olge avatud kõigile uudsetele väljakutsetele — need võivad teie elu palju värvikamaks muuta.


Kalad on juba paar aastat olnud mässumeelsemad, kui on nende loomuses, eriti kui nad tunnetavad, et neid või nende lähedasi milleski piiratakse või takistatakse. Sama jätkub selgi aastal. Püüdke ennast siiski mingil määral vaos hoida ja valige hoolega vahendeid, millega ebaõigluse vastu võitlusse astuda. Igasugune rutiin häirib teid.

Kuni novembrikuuni tunnete, et romantilised suhted oleks nagu jahtunud, see ei tähenda, et peaksite kohe neid lõpetama hakkama. Usutavasti märkate peagi, et asi pole üldse nii, nagu teile tundus. Pigem kipute olema oma partnerlussuhetes liiga kriitiline ja seetõttu on tülid üsna kerged tekkima. Tegelikult on ikkagi aeg suhteid analüüsida ja neis muudatusi teha. Selline kogemus on isegi kasulik, sest elu ei ole alati kerge ja lustlik.

Igasuguste arusaamatuste selgitamiseks on parim aeg 3. jaanuarist 3. veebruarini ja 20. septembrist 15. oktoobrini. Samal ajal olete suuteline tooma suhetesse värskust ja sära. Sel ajal olete üsna aktiivne ja liigute palju.

Loominguliseks tööks on aasta suurepärane. Olete väga originaalne ja omanäoline, lisage paras annus aktiivsust ning saate veelgi suurema naudingu oma ettevõtmistest.

Olete hoolitsev endast nõrgemate suhtes, võimalik, et külastate kedagi haiglas, kinnipidamisasutuses või hooldekodus. Kui peaksite ise mõnes sellises asutuses töötama, pakub see aasta teile igati rahuldust nii töö kui tasu osas.

Paljud Kalad võivad huvituda bioloogiast või geeniuuringutest, lugedes selleteemalisi raamatuid või vaadates filme. Teadlastele on aasta suurepärane.

Peate hoidma tegemised rangelt seadusega kooskõlas. Kindlasti vajate tähtsamate tehingute puhul oma ala ekspertide nõuandeid, kuid jälgige, et isik, kellelt nõu küsite, ei oleks Kalade märgi esindaja.

14. maist 14. juunini olete suheldes vaba, liigute palju ringi ja elutempo on kiire. See on hea aeg õpinguteks. Mälu on teil tavapärasest parem ja puistate huvitavaid ideid nagu varrukast.

5. juulist kuu lõpuni olete aldis igasugustele meelelahutustele. Kui peaksite lõbustusasutuses töötama, on see aeg teile väga viljakas. Pöörate rohkem tähelepanu oma välimusele. Hea aeg tegelda laste ja noortega. Olete särtsakas ja otsite uusi väljakutseid.

Rahaliselt on soodne aeg 14. maist 14. juunini. Sel ajal oskate leida võimalusi oma finantsolukorra parandamiseks. Kui on vaja tööd, võite selle ka leida. Jääge palgaläbirääkimistes endale ja oma nõudmistele kindlaks!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles