VEEVALAJA

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja
Veevalaja Foto: AFP / Scanpix

Veevalajatel on seljataga mitu väga keerulist ja rasket aastat. Nüüd hakkate end mõnevõrra kindlamalt tundma. Olete rõõmsameelsem, nostalgia taandub ning hakkate end tundma taas iseendana, vabana.


Muutute taas aktiivseks, organiseerimisvõimeliseks, huvitute kõigest uuest, tegelete hobidega. Tunnete, et teie ettevõtmised õnnestuvad. Tervis peaks ka paremaks minema.

See on hea aasta muudatuste tegemiseks, püüdke ainult reaalsuse piires püsida. Kui liiga palju korraga ette võtate, võib juhtuda, et midagi tähtsat jääb pooleli, sest teil ei jätku kõigeks lihtsalt aega ja jõudu. On oht kaalus juurde võtta, seega jälgige hoolega oma menüüd ja liikuge palju. Värske õhk on teile hädavajalik.

Rahaseis on sel aastal üsna kaootiline. Kipute tegutsema impulsside ajel. Kui teil raha on, siis olete valmis ostma just seda, mida teile parajasti pakutakse. Kipute kergesti minema igasuguse reklaami ohvriks. Üllatuslikul kombel võib teile ka suuremaid summasid laekuda, olgu see siis lotovõit, tasu varem tehtud töö eest või hilinenud preemia. Sellistest üllatustest hoolimata mõelge alati oma kulutused hoolega läbi, muidu võib juhtuda, et seda rõõmu ei jätku kauaks. Olete väga abivalmis ja seetõttu ei taju, keda on tarvis materiaalselt aidata ja kes seda päriselt ei vaja. Abivajajatele oleks märksa suurem kasu nõuannetest, kuidas tekkinud kitsikusest ise välja tulla. Sellest, kui tema arved lihtsalt kinni maksta, võib abistatavale hiljem hoopis kahju tulla.

3. jaanuarist 3. veebruarini võib teil tekkida huvitavaid ideid, kuidas oma finantsolukorda paremaks muuta.

Mõned Veevalajad võivad sel aastala hakata tegelema müstikaga, uurima elu ja surma olemust. See võib olla tingitud murest mõne sugulase tervise pärast.

Võimalik, et teil tekib soov või vajadus osta või müüa kinnisvara ja tegelda ühisvaraga. Kui töötate mõnes kinnises asutuses, tõotab aasta tulla kaunis töine. Saate ülesannetega suurepäraselt hakkama ja tunnete rahuldust tehtud tööst. Teil võib tekkida huvi ka politseitöö vastu. Ise peate kõigis oma tegemistes jääma rangelt seaduse raamidesse. Olenemata töökohast, suhtute töösse loominguliselt ja oskate igas ülesandes leida midagi huvipakkuvat.

Novembris ja detsembris võite tunda vajadust ennast täiendada, minna õppima mingit uut eriala. Sel ajal võib ette tulla välisreise või komandeeringuid.

Aasta lõpul olete tavapärasest veidi passiivsem ja võite endasse tõmbuda - ehk vajate lihtsalt puhkust aastasest siblimisest.

14. veebruarist 8. märtsini on hea aeg käia igasugustel kursustel, suhelda ning õppida keeli ja arvuti kasutamist. On palju suhtlemist interneti vahendusel. Elutempo on kiire ning igasuguseid mõtteid ja ideid on teil tavatult palju.

3.-25. augustini võite oodata tõusu ametiredelil, sest olete ennast ülemustele tõestanud.

5. juulist 1. augustini ja 26. augustist 20. septembrini on suurepärane aeg romantilistes suhetes. See on ka leppimiseks hea aeg. Kui te pole abielus, võite sel ajal leida inimese, kellega elu jagada. See on suurepärane aeg suhelda laste ja noortega, teha puhkusereise, võtta osa üritustest. Nautige seda aega, sest puhkust vajame tänapäeva karmis maailmas ju kõik.

Kodused tööd ja rutiinsed tegevused ei taha teile sel aastal kuidagi meeldida. Võtke end aeg-ajalt siiski kokku ja lööge kord majja, sest ümbritsev segadus võib närvilisust tekitada.

Olete sel aastal lastele hea nõuandja. Kui olete juba eakas, vajate täiskasvanud laste tähelepanu ja armastust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles