KALJUKITS

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäär
Jäär Foto: AFP / Scanpix

Aasta on hea kõrgkoolis õpingute alustamiseks, isegi kui arvate end sellest east väljas olevat. Kui usaldate intuitsiooni, ei eksi te erialavalikus. Ette võib tulla küll takistusi, enamasti kas sisseastumisel või õpingute finantseerimisel, kuid hea tahtmise korral leiate kindlasti olukorrast väljapääsu. Kasuks tuleb ka osavõtt igat laadi täiendusõppest.



Õpingutes olete kohusetundlik ja visa isegi siis, kui peate materjali omandamiseks üsna palju vaeva nägema.

Kui te pole õppur, ootab teid ees ilmselt mõni tööalane välisreis.

Novembris ja detsembris on teie edukus mõnevõrra pärsitud. Kui suudate ebakindlusest üle olla, lahenevad ka kõik tekkinud mured.

Kaljukitsed tunnetavad sel aastal enneolematut kindlust ja kasvavat jõudu, et saavutada kõik, mida nad soovida oskavad. Intuitsioon on suurepärane ning nad ei vaja isegi nõuandjaid. Eriti suur energiapuhang haarab detsembris sündinud Kaljukitsi, teised tunnetavad seda mõnevõrra hiljem.

Olete suuteline hakkama saama millega tahes. See on hea aeg püstitada pikaajalised eesmärgid.

Rahaasjades olete veidi mõtlematu. Püüdke hoiduda ostukampaaniatest. Arusaadav, et teile tundub äärmiselt ahvatlev omandada kampaaniahinnaga mõni hea tööriist, kuid mõelge enne, kas teil ikka on seda lähemal ajal tarvis. Püüdke vältida ka igasugust laenamist ja laenu andmist.

See aasta võib teile õnnelike juhuste kaudu ka üksjagu raha sisse tuua. Püüdke seda hoida, sest teil on sel aastal kaastundlik loomus ja on väga raske eristada abivajajaid «abivajajatest».

Suuremate tehingute puhul oleks siiski otstarbekas küsida nõu oma ala spetsialistidelt, kes ei tohi olla Kaljukitsed.

Isiklike asjade, dokumentide ja võtmetega tasub olla hoolikas. Kipute olema veidi hajameelne, vaadake, et te midagi kuhugi ei unustaks või ei kaotaks. On mõningane oht varguse ohvriks langeda.

Olge seaduskuulekas, eriti liikluses, muidu kulub trahvide peale hulga raha.
Suhtlemises olete originaalne ja vaba. Teie sõltumatust isegi kadestatakse. Võite leida endale uusi tuttavaid, kes rikastavad teie elu.

See on suurepärane aasta kõigile, kelle elus on palju ringiliikumist ja organiseerimist. Suhted sugulastega kipuvad olema kaunis kaootilised. Te ei taha võtta osa millestki, mis teie vabadust piirama kipub.

Õppuritele on aasta väga mitmekülgne ja huvitav, kui asi puudutab distsipliine, mis neile huvi pakuvad. Kahjuks tuleb aga õppida ka seda, mis esmapilgul igav tundub. Püüdke end kokku võtta ja omandada neis vähemalt esmavajalikud teadmised.

4. veebruarini olete üliaktiivne, hea on teha füüsilist tööd ja sporti. Olete populaarne ja organiseerimisvõimeline.

1.-26. augustini on hea aeg partnerlussuhetele, kõik tekkinud probleemid leiavad positiivse lahenduse. Kui te pole abielus, võib tekkida romantiline suhe.

14. maist 5. juulini on puhkamise ja lõbustuste aeg, mil tuleks teha kõike ilusat. Olete huvitatud igasugustest kultuuriüritustest. Suhtlete palju lastega. Tervis on stabiilne.

12. juulist 25. augustini olge ettevaatlik. Ärge võtke mõtlematuid riske, sest on vigastuste oht. Samas võib mõni kroonilise iseloomuga haigus üllatavalt kiiresti paraneda.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles