AMBUR

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur
Ambur Foto: AFP / Scanpix

Suhtumine rahasse muutub sel aastal kardinaalselt. Kui olete harjunud seni üsna lahedalt elama, häirib teid kindlasti see, et peate väljaminekuid kontrollima hakkama. Püüdke sellega leppida, sest teil võib kokkuhoiurežiimi õige pea vaja minna. Kui aga olete harjunud kasinalt läbi ajama, oskate tõenäoliselt teha väga mõistlikke plaane, kuidas oma materiaalset olukorda parandada ja planeerida.


Kui oletegi kitsikuses, ärge ülearu muretsege, küll te hakkama saate! Mida vähem rahale mõtlete, seda kiiremini realiseeruvad materiaalse seisukorra parandamise plaanid.

Novembrikuuni tuleb töös ja karjääris tagasilööke ning kõike, mida ette võtate, tunduvad pärssivat objektiivsed tegurid või ka konkurendid. Selge, et selline olukord teile just meeltmööda pole. Kui aga rabistama hakkate, võite olukorra hullemaks muuta. Asi võib päädida isegi töökoha kaotamisega. Eriti raske on see siis, kui töötate juhtival kohal ja peate kandma suurt vastutust. Ainuke juhtnöör on ehk see, et püüdke võimalikult vähe riskida, tehes samal ajal ära kõik hädavajaliku. Kui teil peaks olema vaja töökohta leida, ei kujune see kindlasti kergeks.

Kui töös on siiski tarvis teha põhjapanevaid muudatusi või otsida uus töö, siis mõnevõrra parem aeg selleks on 3.-25. augustini ja 20. septembrist 15. oktoobrini.

Sel aastal võiksite appi võtta nõustaja, kes ei ole Ambur. Kui tunnete, et kriitikalained kipuvad üle pea kokku lööma, pange mängu loomupärane aktiivsus ja võitlusvaim, sellest võib abi olla.

Kindlasti peate leidma aega puhata ja lõõgastuda, et tööl tekkinud pingeid maandada. Suhelge sõpradega, käige looduses, tegelge hobidega, osalege mõnel kultuuriüritusel - kõigest on teile abi stressi maandamiseks.

Amburist lapsed on koolis hajameelsemad ning vanematel tuleb neil rohkem silma peal hoida. Nii lastel kui täiskavanutel on raske kontsentreeruda. Sportimine ja liikumine on sel aastal kõikidele Amburitele hädavajalik.

Detsembris peaks rahaseis paranema: võite saada preemiat või mõne suurema jõulukingi.

See on aasta, mil suhtlete vabalt ja palju. Elutempo on kiire. Teile sobib igasugune loominguline tegevus. Veidi laisavõitu on ainult õppurid, sest neile meeldib tegelda kõige muuga peale õppimise. Segadusi võib ette tulla ka seetõttu, et kipute end veidi segaselt väljendama või saate ise teistest valesti aru.

Ärge võtke liiga palju korraga ette, muidu te ei saa midagi tehtud.

14. veebruarist 8. maini olete mõõdukas suhtleja ja edukas õpingutes.

5. juulist 1. augustini on suurepärane aeg ergastada romantilisi suhteid või klaarida lahkhelisid. Tekkida võib ka mõni uus ja huvitav suhe, mis on palsamiks teie hingele.

1.-14. maini on tööalased partnerlussuhted edukad ja produktiivsed.
Koduses elus võite sel aastal olla rahutu, veidi närviline. Teile ei meeldi rutiinsed tegevused. Kui teid peaks millekski sunnitama, muutute mässumeelseks. Püüdke ennast siiski veidi kontrollida. Te ei saa ju oma koduseid tegemisi täielikult teiste õlule veeretada, sest nemadki tahavad puhata ja mängida.

Ärge mingil juhul unustage oma vanemaid! Te vajate nende nõu ja abi sama palju, kui nemad vajavad teie armastust ja tähelepanu.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles