SKORPION

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk
Vähk Foto: AFP / Scanpix

Seda aastat võite pidada endale väga tähtsaks, sest tõotab tulla tõsine, töine ja väga produktiivne aasta. Paljud alustatud ettevõtmised ja plaanid saavad teoks selle ja mõne järgmise aasta jooksul. Seega on väga tähtis, milliseid tulevikuplaane te sel aastal teete.


Võite vahetada töökohta ning võimalik, et ka -valdkonda. Võite ellu viia suuri muudatusi, olles need enne põhjalikult läbi mõelnud.

Olenemata teie enda soost võite leida endale meessoost sõbra, kellega on hea oma plaane arutada. Sellise inimese nõuannetest on teile kindlasti palju kasu. Seniste sõpradega suhtlemine on sel aastal veidi tagasihoidlikum, eriti omaealistega.

Tavapärased lõbustused teid eriti ei köida, asi peab teid igati paeluma, et te ennast sellele üldse häälestama hakkate.

Kui suhtlete lastega või töötate mõnes lasteasutuses, leiavad ka nemad, et olete oma käitumises veidi kummaline. Seetõttu on teil üsna raske korda ja distsipliini nõuda. Olete neile pigem sõbra eest. Võidate kergesti laste usalduse, sest oskate märgata nende originaalsust. Toetate neid kõiges, jälgides, et tegevus avardaks silmaringi.

Kodustes suhetes ihkate soojust, mõistmist ja hellust. Kipute olema hajameelne ja teil on raske ette võtta rutiinseid koduseid töid. Vahel kipute ka teistest mööda rääkima. See võib pingeid tekitada, kuid riiuni asi tõenäoliselt ei lähe. Teie hubasuse nautimine võib koduseid veidi ärritada, sest neile tundub, et olete liiga mugav.

Tegelete laste ja lemmikloomadega, sest nende vahetu suhtlemine aitab maandada tekkinud olmestressi.

Suhtlemises olete asjalik, elutempo on mõõdukas. Õppimiseks ja enesetäiendamiseks on aasta igati soodus, võimalik, et hakkate mõnd võõrkeelt õppima. Oma tegemistes olete põhjalik, teate täpselt, mida vajate, et elu kindlamaks muuta. Noored teavad, millist eriala valida. Lapsed on koolis kohusetruud, õppimises ehk veidi aeglased, kuid see-eest põhjalikud.

Tervis on stabiilne, kuid hoiduge ülepingutusest. Aasta lõpul võivad tunda anda põlved ja selg. Võib tekkida vajadus hambaravi järele. Novembris ja detsembris hoiduge külmetamast, sest olete viirustele vastuvõtlikum ja paranemine on aeglasem, eriti kui olete oktoobrikuu Skorpion.

3. jaanuarist 3. veebruarini oskate end rohkem lõdvaks lasta ja hoolite lõbustustest. Võite käia kultuuriüritustel ja lõbustusasutustes või ka lihtsalt sõpradega aega veeta.

6. juunist 5. juulini on hea aeg igasuguste partnerlussuhete korrastamiseks. Kerge on asju selgeks rääkida. Abikaasaga võiksite lubada endale mõne romantilise õhtu või ka lõbureisi.

18. juunist 3. augustini on aeg, mis on soodus otsida tööd, kui peaksite seda vajama. Oskate jätta endast asjaliku mulje, sest olete otsekohene ja konkreetne. Suhtlemisoskus on sel ajal väga hea. Võite saada ka mõne ootamatu tööpakkumine, mida tasub tõsiselt kaaluda.

16. novembrist 5. detsembrini võtke käsile rahaasjad, sest oskate sel ajal leida õigeid mooduseid, kuidas rahast raha teha.

16. oktoobrist aasta lõpuni olete eriti aktiivne, kui te pole veel tööd leidnud. Võib juhtuda, et peate asuma tööle, mida pole varem kunagi teinud. Kui sellega kaasneb ka väljaõpe, siis on see ju eriti suur väljakutse. Võimalik, et just sellist muudatust te vajategi.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles