KAALUD

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud
Kaalud Foto: AFP / Scanpix

Sel aastal meeldib teile igasugune organisatoorne tegevus, teie korraldatud üritused on huvitavad, lõbusad ja uudse suunaga. Võite endas avastada ka seni peidus olnud näitlejaande.



Teile meeldib käia teatris, kultuuriüritustel või spordivõistlustel, kui jälgitav ala on mingil määral iluga seotud, näiteks uisutamine, võimlemine, ratsutamine või tantsimine.

Nautige elu, kuid ärge võtke korraga liiga palju ette, muidu võite end liiga killustada ja saadav elamus võib poolikuks jääda.

Teile meeldib ka laste ja noortega tegelda, olgu siis oma lastega või teie hoole alla usaldatud lastega. Teie kontakt lastega on suurepärane, võiks olla veidi konkreetsem. Olete oma hoolealustele rohkem sõbra kui kasvataja eest.

Tõenäoliselt panete mõnevõrra enam rõhku välimusele ja ilmselt ei lase tulemus end kaua oodata. Teid märgatakse, tunnete end noorena. Annate ka teistele riietuse osas nõu.

Teil tuleb igati hea aasta. Olete energiline, heatujuline, tegelete arvukate hobidega. Olete originaalne, töökas ja loominguline.

Kodus võib ette tulla pingeid, sest liigute üsna palju väljaspool. Partneril võib tekkida isegi mõningane armukadedus. See ei pruugi teile meeldida, sest te ju ei salli, kui teie vabadust piiratakse. Kipute end seetõttu väljendama veidi teravamalt, kui just hädapärast tarvis oleks. Püüdke siiski oma aega nii jagada, et ka kodustele midagi jääks, see aitab nii mõnegi probleemi juba eos lämmatada. Kuulake, mida on kodustel teile öelda, ja arvestage ka nende arvamust. Ärge rikkuge oma ilusat aastat tarbetute koduste lahkhelidega!

Novembrikuuni jälgige, et kõik teie tegemised ja ettevõtmised oleksid rangelt seadusega kooskõlas. Valige hoolikalt seltskonda, muidu võite kergesti sattuda mõnda gruppi, mis ei tegele just päris seadusliku ettevõtmisega.

Kui teil on tegemist suurte loomadega, olge ettevaatlik, et te neid mõtlematult ei häiriks ega provotseeriks, sest on mõningane oht rünnaku ohvriks sattuda. Vältige võõraid loomi, sealhulgas koeri.

Novembris ja detsembris muutute tõsisemaks ja tõmbute endasse. Vaadake, et te enesehinnangul liiga langeda ei lase. Selline mõtisklemise periood tuleb kindlasti kasuks, sest aitab teil kaugemaid sihte seada ja neid mööda liikuma hakata.

Terve aasta jooksul võib ette tulla ootamatuid tervisemuresid, ka vigastusi. Hoiduge tarbetutest riskidest. Samas on paranemine enamasti kiire ja täielik. Muret võib põhjustada ka kõikuv vererõhk, kuid enamasti on selle põhjus muutuvad emotsioonid.

Töökaaslastega suhtlemises võib ette tulla igasuguseid üllatusi, sest olete üsna ettearvamatu käitumisega. Kohusetunne pole teil just esimesel kohal tähtsate omaduste nimekirjas. Võib esineda raskusi tööle keskendumises. Püüdke ennast kokku võtta ja täita korralikult kõik ülesanded, mida täitma peate.

Romantilised suhted on soojad ja meeldivad 3. veebruarist 11. aprillini ning 15. oktoobrist 6. novembrini. Abielus olevatele Kaaludele on see sobiv aeg kooselu värvikamaks ja põnevamaks muuta ning väga lihtne on tekkinud tülisid lahendada. Kui olete üksik, võite kellessegi armuda või armutakse teisse.

Rahaasjadega tegelemiseks ja selles vallas uute võimaluste leidmiseks on hea aeg 28. oktoobrist 2. detsembrini. Kui peaksite olema töötu, on võimalik, et leiate sel perioodil uue töökoha, kuid peate ise hakkaja olema ning hoolega pakkumisi jälgima, samuti peate oskama ennast pakkuda.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles