NEITSI

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi
Neitsi Foto: AFP / Scanpix

See aasta on kõigile Neitsitele tõsine ja takistusi täis või kohtate oma ideedele suisa vastutöötamist. Õnneks on see kõik ületatav, kuigi päris suurte pingutustega.


Novembrikuuni on Neitsid ülitõsised, kohusetruud ja endassetõmbunud. See on struktuuride loomise aeg, mis õigete valikute puhul võib teile tulevikus palju kasu tuua ja kindlust anda.

Novembris ja detsembris tekib teil mure oma rahalise seisu pärast, tekib tunne, et peate vähemaga läbi ajama. Ärge sellega liiale minge! Olles juba natuurilt kokkuhoidlik, pole teil ilmselt vaja muretseda, kuidas raskematel aegadel hakkama saada. Plaanid tulevad kasuks ikkagi.

Terve aasta jooksul olete lastega üsna range, nõudes neilt korda. Olles küll igati õiglane, võite oma suhtumisega mõnevõrra tõrjuva mulje jätta. Arvestage, et paras annus hellust tuleb alati kasuks ja aitab paremat kontakti luua, eriti kui lapsed on teismelised.

Lõbustused teid eriti ei köida, kui mitte arvestada neid, mis laiendavad mingil moel teie silmaringi. Peaksite siiski ka enda lõdvestamisele mõtlema. See mõjub värskendavalt kogu teie perele. Eriti hea aeg puhata on 20. septembrist 15. oktoobrini. Sel ajal oleks soovitatav võtta osa mõnest kultuuriüritusest.

Tervis kipub sel aastal olema üsna muutlik. Tervist kontrollides tuleb arvesse võtta, et mõni analüüs ei pruugi esimesel korral õigeid tulemusi anda. Seega peaks terviseuuringuteks varuma tavapärasest rohkem aega ja kannatust. Võimalik on ka allergia ilmnemine mõne ravimi suhtes. Määratud ravimid ei pruugi anda oodatud efekti.

Kui olete meditsiinitöötaja, on teil ilmselt üsna palju tööd, mis ilmselt ka rahuldust pakub. Kui aga tegemist on mõne muu eluala esindajaga, võite hakata rohkem huvituma meditsiinisaavutustest ja geeniuuringutest. Vaatate selleteemalisi filme, loete raamatuid. Võimalik, et mõned noored alustavad sel aastal meditsiiniõpinguid või astuvad arstiteaduskonda.

Oma töös püüdke olla väga hoolikas, et vältida vigu. Jälgige ka seda, mida ütlete, sest on oht, et te ei väljendu piisavalt selgelt ja kolleegid võivad teid vääriti mõista.

Partnerlussuhted on väga muutlikud. Igasugused ettearvamatused võivad tuju rikkuda. Tekkinud tülid pole enamasti väga tõsised, seega ärge tehke nende tagajärjel radikaalseid otsuseid. Võtke endale aega, et jõuda selgusele, kas asi on ikka nii hull, kui esmapilgul paistab. Pidage meeles vana head ütlemist: «Ühtegi putru ei sööda nii palavalt, kui keedetakse.» Alati on mõttekam asjad lõpuni lahti rääkida ja alles pärast hoolikat kaalumist õige otsus teha.

14. maist 14. juunini võib ette tulla ootamatu välisreis või komandeering. Võib tekkida võimalus hariduse täiendamiseks, olgu siis kodu- või välismaal.

14. juunist 3. juulini olete kiire, originaalne ja pakatate ideedest. See on sobilik aeg igasuguste tööprojektide tegemiseks või tööotsimiseks.

3. juulist 18. juulini on teie tähelepanu pühendatud sõprussuhetele, võimalik, et leiate ka mõne uue sõbra, või tekib teil soov liituda mõne inimõiguste eest võitleva rühmitusega.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles