LÕVI

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: AFP / Scanpix

Ilmselt olete elanud üsna külluslikku elu ja märkate ehmatusega, et peate nüüd märksa vähemaga läbi ajama. See on teie natuurile võõras. Ärge laske ennast sellest häirida, sest saate suurepäraselt hakkama ka vähem kulutades. Võimalik, et see aeg ongi teile teatavaks õppetunniks, kuidas edaspidi mõistlikumalt majandada. Ilmselt leiate, et teile makstakse töö eest liiga vähe, ja asute otsima uut töökohta või lisateenimise võimalusi.



Kui olete aga rahaga kindlustatud, tekib teil soov investeerida. Enne investeeringu sooritamist oleks ilmselt tark konsulteerida mõne asjatundjaga, kes ei ole Lõvi, sest teie enda otsused võivad liiga impulsiivseks osutuda.

Kui olete ajutiselt töötu, võidakse teile teha tööpakkumine, mis ei anna küll suurt tulu, kuid see-eest on sissetulek kindel ja kasvab aja jooksul pidevalt.

3.-25. augustini ja 18. septembrist 15. oktoobrini on teie rahaseis tunduvalt parem. Olete aktiivne, leidmaks uusi teenimisvõimalusi, seega võite endale sel ajal ilmselt ka märksa rohkem lubada.

Novembris ja detsembris kipute suhtlemises olema passiivsevõitu. Kui olete õppur, õpetaja, arvutispetsialist või ajakirjanik, tunnete, et mõtted ei liigu nii vilkalt kui tavaliselt. Suhtlemises sugulaste ja naabritega olete samuti väga passiivne, mis võib endaga üksjagu pingeid tuua.

25. augustist 18. septembrini ja 15. oktoobrist 8. novembrini on soodne aeg lähikondsetega tekkinud erimeelsused lahendada ning õppuritel on hea aeg eksameid sooritada.

Suhetes töökaaslastega olete sel aastal väga otsekohene, eriti kui märkate kedagi vigu tegevat. Teie ülearu otsekohene reageerimine võib aga tekitada probleeme nii teile kui kolleegidele. Mõistke oma töökaaslasi ning arvestage nendega! Vajaduse korral olge valmis minema kompromissile, uskuge, suurim kasu sellest tõotab tulla just teile!

Partnerlussuhted kipuvad olema üsna muutlikud. Näiteks abielus vajate rohkem armastust ja loomulikult olete ka ise valmis seda oma partnerile pakkuma. Kui aga peaksite sel aastal endale mõne kallima leidma, on oht, et te ei oska tema lugematute vooruste seast puudusi üles leida. Pidage meeles, et keegi pole täiuslik. Ärge kiirustage oluliste otsustega! Tähtis on, et jõuaksite teineteist põhjalikult tundma õppida.

Kui olete abielus, olete suuteline tekkinud erimeelsusi üllatava kergusega lahendama ja andestate partnerile kergesti.

Tööalases partnerluses peate jälgima, et väljendaksite end piisavalt selgesti, et vältida vääritimõistmisi.

Puhkuse veetmiseks on sel aastal parim aeg 26. augustist 20. septembrini. Sel ajal oskate rõõmu tunda kõigest ilusast. 18. juulist 3. augustini olete väga liikuv. Soovite midagi uut ette võtta. Elu on hästi põnev.

Tervist peate sel aastal hoidma. Ärge end üle pingutage, eriti selga ja põlvi. Kui ilmnevad vähimadki vaevused, ärge peljake põhjalikku tervisekontrolli - see on vajalik.

Alates 16. oktoobrist muutute eriti elavaks, tekib soov tegelda (tervise)spordiga, organiseerite igasuguseid üritusi. Romantilised suhted muutuvad kirglikuks. Oskate enda eest võidelda, kui selleks peaks vajadus tekkima. Tervislik seisund muutub paremaks. Tänu ettevõtlikkusele ja aktiivsusele on aasta viimased kuud teile igati meeldivad ja viljakad.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles