VÄHK

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: AFP / Scanpix

Hakkate sel aastal väga tõsiselt analüüsima kõiki partnerlussuhteid. Kindlasti leiate, et nii mõnestki partnerlusest on kaduma läinud see miski, mis suhet toimimas hoiab, olgu siis tegu tööalase või isiklikku laadi partnerlusega. Võite leida, et olemasolevad suhted piiravad teie tegutsemisvabadust. Väga vale liigutus oleks kohe neid suhteid lõhkuma hakata. See aasta on sobiv just nende põhjuste leidmiseks, mis teis selliseid tundeid tekitavad. Tuleks partneritega arutades leida põhjused ja vead, mida mõlemad on teinud, et saaks olukorda parandada ja suhtele uue hingamise anda, eriti kui olete juunikuu Vähk.


Kõigile Vähkidele on romantiliste suhete värskendamiseks parimad ajad 1.-26. augustini ja aasta lõpul, töösuhetes aga 25. märtsist 6. aprillini ja 24. aprillist 6. juunini.

Kui aga tõepoolest leiate, et suhe on oma aja ära elanud ning päästa pole enam midagi, siis on ilmselt õige aeg see lõpetada. Põhiline raskus ongi selle õige piiri tajumises.

Kui te pole abielus, on väga tõenäoline, et teie ellu tuleb suur armastus, mis kestab pikka aega, võimalik et elu lõpuni.

Kui peaks tekkima uus tööpartnerlus, siis selles suhtes on võtmesõnad ausus, otsekohesus, valmidus koostööks ja uuteks väljakutseteks.

Novembrikuuni olete passiivsem suhtleja kui tavaliselt. Kui õpite midagi, näiteks keeli või arvuti kasutamist, võite tunda, et peate end tavapärasest rohkem pingutama, et kõik sujuks plaanipäraselt. Ka mälu pole nii hea kui tavaliselt. Sugulaste ja naabritega suhtlete sel ajal vaid elementaarse viisakuse tasemel.

Mõnevõrra parem aeg suhtlemiseks on 3.-18. juulini. Tekib soov rohkem ringi liikuda. Ka mälu on sel ajal hea.

Tervikuna on aasta raskem Vähist õppuritele, õpetajatele, ajakirjanikele ja arvutispetsialistidele.

Kõik läheb paremini, kui oskate jätta töö või õpingute kõrvalt aega enda tarbeks: puhkamiseks ja looduses viibimiseks.

Novembris ja detsembris muutuvad teile tähtsamaks suhted vanematega: abistate üksteist, kuulate nende nõuandeid ja arvestate nendega. Võib tekkida soov oma eluaset korrastada või remontida või hoopis uus eluase muretseda.

Suhetes kodustega kipute olema liiga tõsine ja kriitiline, luues sellega pingelisi olukordi ja rikkudes teiste meeleolu. Püüdke endas leida rohkem paindlikkust ja mängulisust. Samas võite pidada vajalikuks mõne peretraditsiooni taastamist.

Kui töötate maastikuarhitektina, tegutsete põllumajanduses, olete arhitekt või ehitaja, on teil võimalik teha pikaajalisi plaane ja seada kaugemaid sihte, eriti kui olete juunikuu Vähk.

18. juulist 3. augustini võib kõikidel Vähkidel avaneda võimalus oma rahalise seisu parandamiseks. Võimalik, et teil tuleb mõni hea idee selle teostamiseks.

Sel aastal võib tekkida vajadus investeerida või kinnisvara osta, milleks ilmselt antakse nii mõnigi võimalus. Oht seisneb selles, et kipute ülearu innustuma igast ideest, mis teile ette söödetakse, ning reaalsustaju on nõrgavõitu. Peate enne suuremate rahaliste tehingute tegemist tingimata konsulteerima mõne selle ala asjatundjaga, kes pole märgilt Vähk. Olge tähelepanelik, et kõik teie ettevõtmised oleksid rangelt seadusega kooskõlas. Vältige päranditülisid!

Sel aastal võite huvituda müstikast, elu ja surma seostest. Ehk avastate ka endal võimed, millest teil varem aimugi polnud. Intuitsioon on üsna hea, usaldage seda tegemistes.

Aeg 25. augustist 16 oktoobrini sobib igasuguseks füüsiliseks tegevuseks ja sportimiseks. Olete aktiivne, organiseerimisvõimeline ning kui vaja, võitlete eesmärkide eest. Seda aega tuleks maksimaalselt ära kasutada, et aasta igati edukaks kujuneks.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles