KAKSIKUD

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud
Kaksikud Foto: AFP / Scanpix

Koduses elus kipub teil sel aastal oma lähikondsetele aega nappima. Püüdke aega planeerida nii, et teie lähedased ei tunneks end hüljatuna. Et olete pidevast tegutsemisest mõnevõrra väsinud, kipute kodus tusatsema ja torisema. Niisugune suhtumine ei saa kodusele õhkkonnale kuidagi kasuks tulla, seega püüdke tusatuju koduste peal mitte välja elada. Väga heaks maandamisviisiks on koduaias taimedega tegelemine. Kui tegutsete põllumajanduses, olete visa ja töökas.


Võimalik, et teie kodus on tekkinud vajadus remondi järele. Selleks on aasta igati soodne, kuigi see väsitab teid ja takistab muu huvitavaga tegelemist. Hädavajalik tuleb siiski ära teha. Kui teie finantsid seda võimaldavad, kasutage abilisi.

Töös ja karjääris on oodata muudatusi. Võite leida, et teie senine töö ei rahulda teie püüdlusi, ja asute otsima midagi huvitavamat. Ilmselt tuleb selline äratundmine teile üsna ootamatult. Samas võib juhtuda, et saate ootamatu põneva pakkumise. Ärge siiski uisapäisa otsustage - võite kiirustades kergesti vale valiku teha. Võtke endale aega, et asjad korralikult läbi mõelda ja võib olla ka mõne hea nõuandjaga veidi aru pidada.

Üks võimalusi on see, et olete sunnitud uut töökohta otsima sellepärast, et senine töösuhe on lõppenud kas koondamise või mõne muu asjaolu tõttu. Sel aastal on kõik võimalik. Kui peate uut töökohta otsima, siis parim aeg selleks on 8. märtsist 25. aprillini.

Teid ootabki kirev, sündmusterohke ja kiire aasta, koos muudatuste, probleemide ja õnnestumistega.

Sel aastal võib teil tekkida soov ja võimalus tegelda kinnisvaraga. Võimalik on pärimine, kuid vältige päranditülisid. Võib tulla tegemist ka maksuametiga. Segaduste korral jääte ilmselt võidumeheks, seda muidugi eeldusel, et teil on maksuasjad korras.

Novembris ja detsembris olete suhetes tavapärasest passiivsem. Teil puudub huvi pidutsemise ja lõbustuste vastu. Teid on peaaegu võimatu kodust lahti kangutada. Suhtlemine lastega väsitab teid tunduvalt enam kui tavaliselt, võite nendega olla liiga karm ja nõudlik. Olge ettevaatlik, et te ei kaotaks sellise käitumise tõttu hingelist sidet nendega, eriti kui lapsed juhtuvad olema murdeeas.

Kindlasti tekib teil suur soov end milleski täiendada. Vaadake ette, et te liiga palju korraga ette ei võtaks, muidu võib juhtuda, et kõik jääbki pooleli.

Teil on raskusi oma sõprade ja tuttavate kutsele vastu seista ning nõnda lasetegi ennast igale poole kaasa vedada. Peate endale selgeks tegema, mis teid ennast huvitab, ja sellest lähtuvalt valiku tegema.

Keeruline on see aasta neile noortele, kel seisab ees õpitava eriala (kõrgkooli) valik. Huvitute mitmest erialast ja on üsna keeruline valikut teha.

Võimalik, et võtate ette mõne välisreisi või siirdute välismaale õppima.

Rahaasjade korraldamiseks on parim aeg 3.-18.juulini ja 1.-26. augustini. Sel ajal võib ette tulla mida iganes: palgatõus, preemia, lotovõit, pärandus või kingitakse teile raha.

Romantilistes suhetes on eriliselt hea aeg 16. novembrist 25. detsembrini. Kui te pole abielus, võib teil sel ajal tekkida uus romantiline suhe.

Ka töised partnerlussuhted sujuvad ja see on hea aeg klaarida kõikmõeldavaid lahkhelisid.

See on ka hea aeg lõbustusteks, lastega tegelemiseks, pereüritusteks, teatri- või kontserdikülastuseks. Olete aldis kõigele, mis on seotud iluga. Pöörate rohkem tähelepanu oma riietusele. Hea aeg rahva ees esineda.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles