SÕNN

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn
Sõnn Foto: AFP / Scanpix

Teie töös ja karjääris võib tulla üsna keeruline aasta. Teile ei meeldi kõikmõeldavad kohustused, teil puudub ka huvi karjääri vastu. Püüdke siiski oma kohustused korrektselt täita. Kipute omaette nokitsema, unustades kolleegidega suhtlemise. Pidage meeles, et seltskondlik lävimine on hädavajalik.


Kui aga töötate mingil alal, mis on seotud inimeste aitamise või loominguga, on olukord suisa vastupidine. Ilmselt olete väga aktiivne ja loominguline, tunnete oma tööst naudingut ja võite muu hulgas saada väga head tasu.

Sel aastal võib teil tekkida soov midagi õppida, kursustele või kõrgkooli minna. Ala, mida õppima asute, võib olla teile midagi sootuks uut ja huvitavat. Enesetäiendamine ei tule kahjuks ka veidi küpsematele inimestele. Sel aastal võite ette võtta mõne välisreisi või asuda õppima mõnes välisriigis. Õppimiseks on see aasta igati hea, sest olete suuteline end mobiliseerima, olete püüdlik ja kohusetundlik, eriti kui ala teid tõsiselt köidab.

Teie ellu võib tulla kummalisi sõpru, keda senised sõbrad kuidagi aktsepteerida ei taha. Nad on kindlasti väga huvitavad ja originaalsed inimesed, kellelt teil oleks väga palju õppida. Nad ilmuvad mingil ebaharilikul moel ja ilmselt väga ootamatult. Senised sõprussuhted võivad mõneks ajaks soikuda või ka sootuks katkeda. Ärge ennast sellest häirida laske, ju see on vajalik teie isiksuse arenguks.

Tervikuna on aasta siiski rahulik, kohati isegi igavavõitu. Võimalik, et sellist rahulikumat aega on teil tarvis tekkinud pingete maandamiseks.

Kuni novembrikuuni ei hooli te eriti laiemalt levinud lõbustustest. Pigem soovite vaikust ja rahu mõne huvitava raamatu seltsis. Püüdke siiski vahel ka koduseinte vahelt välja lõbutsema minna. Võtke kaasa ka lapsed ja minge näiteks mõnele kontserdile. Uskuge, see tuleb teile kasuks, tuues ellu mõningast värskust.

Tervis on sel aastal hea, kuid ei maksa seda ka ülearu proovile panna. Novembris ja detsembris on teie tervis mõnevõrra tundlikum. Hoiduge külmetamast kurku, häälepaelu ja suguorganeid.

9. aprillist 1. maini olete füüsiliselt aktiivne ning veidi vabam suhtleja. Võimalik, et võtate enda kanda mõne meeldiva ürituse korraldamise kas tööl, koolis või tuttavate ringis.

Rahaasjadega tegelemiseks on suurepärane aeg 14. juunist 3. juulini ja 5. juulist 1. augustini. See on ka hea aeg uue töökoha otsimiseks, kui selleks peaks vajadus tekkima. Oskate olla õigel ajal õiges kohas. Võimalik, et mõni huvitav pakkumine tuleb tuttavate kaudu. Kuigi materiaalsed hüved pole teile sel aastal just esmajärgulise tähtsusega, olge ikkagi aktiivne oma materiaalse seisukorra parandamisel.

Hea aeg värskendada abielu ja muid partnerlussuhteid ning probleeme lahendada on 28. oktoobrist 2. detsembrini. Kui te pole abielus, võib see aeg tuua teile mõne uue romantilise suhte. Tööpartnerluses on see hea aeg arutlusteks ja nõupidamisteks.

1. juunist 12. juulini olete tavapärasest aktiivsem ja samas egotsentrilisem. Peaksite vältima vaidlusi ja tülisid, sest olete üsna äkilise meelega. Uskuge, sellisele kingitud energiasähvatusele on palju mõistlikumaid rakendusviise!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles