JÄÄR

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits
Kaljukits Foto: AFP / Scanpix

Teil on selge visioon, kuidas edendada karjääri. Samas võib sel teel tulla ette takistusi, kuid need on ületatavad, kui olete vastuvõtlik ning avatud uutele ideedele. Kindlasti tuleks tegevuses arvestada kaaslaste arvamust.


Kui suudate olla töös konstruktiivne ja teha õigel hetkel vajalikud muudatused, võib see kaasa tuua edenemise karjääriredelil. Peamine on loomulikult usk enesesse ja oma võimetesse. Kui aga olete passiivne ja egotsentriline, võib see avaldada vastupidist mõju ja võite halvemal juhul isegi töökoha kaotada.

Kui olete midagi õppima hakanud, olete õpingutes edukas. Põhiline küsimus seisneb õige ala leidmises. Kindlasti oleks abi autoriteetse inimese arvamusest.

Valige hoolikalt seltskonda, kellega lävite, peate veenduma, et nende tegevuses ei oleks midagi ebaseaduslikku. Tuleb hoiduda igasugusest riskantsest tegevusest. Kui töötate mõnes kinnises või salajases asutuses, võivad ette tulla ootamatud muudatused.

Kui teete loomingulist tööd, tegelete kunsti, kirjanduse, muusika, tantsimise või näitlemisega, avastate endalegi üllatusena, et olete andekam, kui arvasite.

Tuleb kirev, muudatusterohke aasta. Tunnete end vaba ja sõltumatuna ning naudite värskust, mida varasemad aastad pole pakkunud. Peate aga oma isepäisuse kontrolli all hoidma ning teiste nõuanded vähemalt ära kuulama, sest nendest soovitustest võib teil palju abi olla.

Teie ellu tuleb sel aastal palju uusi tuttavaid, keda hakkate kohe sõbraks pidama. Ettevaatust! Äärmiselt vajalik on selget vahet teha tutvusel ja sõprusel. Sõpru tuleks sel aastal valida eriti hoolikalt. Kui usaldate oma muresid, rõõme ning saladusi igale tuttavale, võib see endaga kaasa tuua ebameeldivusi või ka lihtsalt klatši. Tõelise sõbraga olete suutelised teineteist toetama nii mures kui rõõmus. Võite olla teineteisele väga heaks nõuandjaks või lihtsalt moraalseks toeks.

Sel aastal võidakse teid kaasata mõnda heategevusprogrammi. Võite ühineda näiteks mõne rühmitusega, kes võitleb inimõiguste eest. Sotsiaaltöötajatele on see aasta suurepärane.

Ebaõigluse suhtes olete eriti tundlik. Hakkate kohe mässama, kui tunnete, et teile või teie lähedastele püütakse liiga teha. Eesmärk on ju õilis, kuid valige vahendeid hoolikalt, et te olukorda hullemaks ei muudaks.

Oma välimust kujundades olete originaalne. Kui olete naine, võite paista noorem, kui tegelikult olete.
Kuni novembrini on tervis muutlik. On tavapärasest suurem oht haigestuda viirusnakkustesse ja külmetustesse, millest paranemine võib parasjagu aega võtta. Sellest hoolimata ravige iga haigus korralikult välja, muidu võib see kergesti kroonilise iseloomu võtta. Probleemseks piirkonnaks võib olla selg. Võib esineda ka hambavalu ja põlvehädasid. Mõõdukas tervisesport ja regulaarne puhkus tulevad kindlasti kasuks.

Novembris ja detsembris võib partnerlussuhetes ette tulla raskusi, mis on tingitud teie liigsest tujukusest ja mossitamisest. Püüdke tekkinud erimeelsused partneriga korralikult lahti rääkida, vastasel korral võib nii mõnigi partnerlus lihtsalt lõppeda.

18. juulist 3. augustini ja 26. augustist 20. septembrini on suurepärane aeg puhata, lõbutseda, suhteid klaarida, lastega tegelda, matkata, reisida, teha loomingulist tööd, tegelda hobidega, sportida ning tervist parandada. Võite ka armuda.

Rahaliselt on hea aeg 14. maist 14. juunini. Olete väga leidlik rahaasjade korraldamisel või parema töö leidmisel. Kui olete töötu, siis tasuks sel ajal kindlasti tööd otsida: võite leida väga häid teenimisvõimalusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles