Edda Paukson: algaval aastal kaaluvad suhted rahamure üles

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Erakogu

Astroloog Edda Paukson ennustab, et 2009. aastal tugevdavad planeedid vanemate ja nende täiskasvanud laste vahelisi sidemeid.


See on aasta, mil iga eestimaalane peaks maha raputama tööl või suhetes tekkinud raskused ja rahanappusega seotud mured ning häälestama end millelegi positiivsele. Tegelge hobide, lemmikloomade või aiatööga, käige sõpradel külas, lugege ja kaunistage kodu! See ei ole mitte murede eest põgenemine, vaid endale aja andmine, et hakata tasapisi, distantsilt vaadates põhiprobleemidele lahendusi leidma.



Kesk- ja vanemaealistel inimestel on kogemusi raskete aegadega toimetulekuks, seega ka veidi kergem oma kogemustele toetudes elu uuesti tasakaalu viia. Tunduvalt raskem on noortel peredel, sest äkki on kõik muutunud keeruliseks: pangalaen, tööpuudus, pingestunud suhted. On õige aeg küsida nõu vanematelt ja kogenumatelt inimestelt. Igasugune uhkus ja valehäbi tuleb kõrvale jätta. Uskuge, te saate head nõu, eriti kui asi puudutab raha ja säästlikumat majandamist.



Planeedid soosivad partnerite arutelusid, et tekkinud probleeme lahendada. Parimad ajad selleks leiate, kui sirvite 2009. aasta «Astroloogilist abimeest».


Oleks ju äärmuslik ja rumal tekkinud tülide pärast suhted katkestada, olgu siis tüli allikaks raske finantsolukord või mõni muu tegur. Olles ühise arupidamise tulemusena suurematest raskustest jagu saanud, märkate, et olete kaaslasega märksa lähedasemaks muutunud. Ühisel jõul raskuste ületamine lähendab partnereid kindlamalt kui miski muu - see on ju äraproovitud tõde.



Aasta lõppedes leiate, et see oli igati meeldiv, sest lähendas teid vanemate, laste, sugulaste, sõprade ja naabritega. Mõistate, et on suhteid, mis kaaluvad üles rahamured.



Igasuguste sekelduste ärahoidmiseks oleks mõistlik enda tarbeks välja kirjutada need ajad, mil Merkuur liigub retrograadselt. Leiate need hõlpsalt 2009. aasta «Astroloogilisest abimehest». Sealsamas on kirjeldatud selle seisu mõjusid meie elule ja tegemistele. Lisaks leiate 365 päeva kohta kasulikke nõuandeid ning hoiatusi, mis neid arvestades muudavad teie elu kindlasti sujuvamaks.



Soovin teile selleks aastaks rahu, üksteisemõistmist, armastust ning pikka meelt. Haarake kinni igast õnnekillukesest, mida aasta teile pakub.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles