Aastapäeva vastuvõtt tuleb maavalitsuse saalis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal peeti maavanema, omavalitsuste liidu esimehe ja Sakala maleva pealiku aastapäeva vastuvõtt Ugala teatris.
Eelmisel aastal peeti maavanema, omavalitsuste liidu esimehe ja Sakala maleva pealiku aastapäeva vastuvõtt Ugala teatris. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maavanem, omavalitsuste liidu esimees ja Sakala maleva pealik korraldavad vabariigi aastapäeva vastuvõtu maavalitsuse saalis.
 


Viljandi maavanema, Viljandimaa omavalitsuste liidu esimehe ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku pidulik vastuvõtt, millega tähistatakse Eesti Vabariigi 93. aastapäeva, peetakse maavalitsuse saalis.

«Selline vastuvõtt vabariigi aastapäeva puhul on ammune traditsioon ning me jätkame seda. Neljandat aastat teeme seda kolmekesi koos,» ütles Viljandi maavanem Lembit Kruuse. «Pidupäevane kohtumine on tähtis nii meile endile kui austusavaldus kõigi kutsutud inimestele.»

Kolmapäeval, 23. veebruaril kell 18 algaval vastuvõtul antakse tavakohaselt kätte maakonna kõrgeim autasu Viljandimaa vapimärk. Samuti antakse vastuvõtul kätte Kaitseliidu Sakala maleva tunnustused ning omavalitsuste liidu konstaablipreemia.

Lembit Kruuse sõnul langes otsus maavalitsuse saali kasuks seetõttu, et tegemist on maakonna ühe esinduslikuma saaliga. «Samuti pole maavalitsuse saalis sellist vastuvõttu juba aastaid korraldatud,» ütles maavanem.

Kruuse sõnul aitab see mõningal määral kulusid kokku hoida.

Vastuvõtu esialgne eelarve on 3835 eurot, mille katmises löövad kaasa kõik osalised. Maasekretär Küllike Kütt ütles, et selline summa kulub peole juba neljandat korda, mil vastuvõtt on olnud ühine.

Eelmisel aastal peeti maavanema, omavalitsuste liidu esimehe ja Sakala maleva pealiku aastapäeva vastuvõtt Ugala teatris. Vastuvõtule oli kutsutud enam kui kakssada külalist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles