Repliik: Super-Savisaared

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Väre
Hans Väre Foto: Marko Saarm / Sakala

Edgar Savisaare reklaamklipp, milles ta kõigepealt jääl justkui ülikeerulisi lutze, rittbergereid ja topeltedgareid sooritab, seejärel paksu kõhu korsetist vabastab ning koomiliselt liibuvas Supermani kostüümis oma lõppeva aasta sooritusi kiidab, tulistati netikommentaarides eile auklikumaks, kui Mart Laar omal ajal pumppüssist Savisaare pildiga teha suutis.

Videolõigul pole iseenesest häda midagi, kui jätta kõrvale, et jääl tiirutav tegelane meenutab rohkem Moonika Batrakovat kui Edgar Savisaart. Õigupoolest on see isegi üsna eneseirooniline klipp. Küsimus on eelkõige selles, et pealinn pani 30 sekundit kestva valimisreklaami maitsega jõulutervituse alla magama 35 000 eurot.

Kahjuks ei jää see reklaam viimaseks omataoliste hulgas. Enne, kui valimisjaoskonnad 1. märtsi õhtul suletakse, saame näha veel tervet rida eri erakondade super-Savisaari, kes ennast maksumaksjale tolle enese rahaga üles kiidavad ja nõustuvad ükskõik kui naeruväärses olukorras esinema, et vaid pildile pääseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles