Vaba mõte: Gaseeritud vee keskus

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Väre
Hans Väre Foto: Marko Saarm / Sakala

Gaseeritud vee keskust ju ei ole? Sellist, kus basseinide kihisev vesi mõnusalt nahka kõditaks. Aga võiks olla. Näiteks Viljandis. Kui muidugi Värska omad ette ei jõua. Neil on mullivee tegemise tehnoloogia naabruses juba olemas.

Tõsiselt rääkides pole mul vähimatki aimu, kui palju oleks gaseeritud vee keskus tavalisest veekeskusest kallim, kas süsihappegaas mõjuks nahale kahjulikult ning kas see tekitaks üldse mõnusa tunde. Kindel on aga, et niisugusest veekeskusest kõneldaks lähedal ja kaugel ning parema meediamulli saamiseks poleks vaja isegi siirupit kolme kopika eest sisse lasta.

See, et Eesti on veekeskusi tulvil, ei tähenda iseenesest, et Viljandi seda teha ei võiks. Noh, ükskord, kunagi, kas või lastelastelastele. On teisigi Euroopa maid, kus võib igas külas mõne spaa otsa komistada, ja tundub, et neile kõigile jätkub kliente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles