«Fellin in focus» pühendub Viljandile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks festivali algatajaid Kristjan Suits
Üks festivali algatajaid Kristjan Suits Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Sel nädalavahetusel, 17. ja 18. juulil on Viljandis kultuurihuvilistele tasuta mõeldus uus filmi- ja muusikafestival, mille idee algatajad õpivad Viljandi kultuuriakadeemias valguskujundust.

Festivali idee autorite, Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia valguskujunduse eriala tudengite Rene Liivamägi ja Kristjan Suits peavad eriti oluliseks, et iga viljandlane või linna külaline leiaks festivali programmist endale midagi meelepärast ning avastaks midagi uut.

Festivali «Fellin in focus» kava kokkupanekul ühendasid korraldajad koolitusprogrammi kultuuriakadeemia mustas saalis, filmiprogrammi Viljandi spordihoones, kontserdiprogrammi ja hoovikontserdid. Noortele filmitegijatele pakub väljakutset «Oneday movie» ehk «Ühe päeva filmi»: 24 tunniga tuleb valmistada film, mis tutvustaks Viljandit ning mida näidatakse festivali teisel päeval publikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles