Krossirattur vapiloomaks

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Väre
Hans Väre Foto: Marko Saarm / Sakala

VEEBRUARI ALGUSEST, mil ilmus uudis «Karksi vald lasi motomeestel küla huvidest mürinal üle sõita», on Sakala juba kümnel korral seda teemat oma veergudel kajastanud. Kui kellelgi on need lood silma alt mööda lipsanud, siis olgu kokkuvõtteks öeldud, et jutt käib ettevõtja Aivar Moksist, kes rajas Vana-Virite maaüksusele ilma projekti ja detailplaneeringuta muljetavaldava krossiraja. Naabritele mootorite sage mürin ei meeldi, kuid vald on kaldunud murelike kodanike abistamise ja mõistmise asemel pooldama krossiraja tagantjärele seadustamist.

27. veebruaril avaldas Sakala sel teemal intervjuu ühe Vana-Virite naabri Andres Liinatiga. Artikli illustratsiooniks kasutasime Karksi valla vappi, mille külgedele seadsime sõitma kahe krossiratturi siluetid.

Samal päeval peetud vallavolikogu istungil oli lehelugu põhjalikult arutlusel. Selle tulemusena sai toimetus omavalitsuselt ametliku kirja, milles teatati, et Sakala on vapi kasutamisega rikkunud Karksi valla põhimäärust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles