Vastuvõtt 60 000 krooni eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastuvõtule saabujad said kandikult valida kas vahuveini või veega täidetud pokaali.
Vastuvõtule saabujad said kandikult valida kas vahuveini või veega täidetud pokaali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavanem, omavalitsuste liidu juht ja Kaitseliidu Sakala maleva pealik korraldasid 23. veebruaril Ugalas vastuvõtu, mis läks maksma 60 000 krooni.


Vabariigi aastapäeva tähistamise vastuvõtu kutseid oli saadetud 300 - kokku 600 inimesele. Läbi paksu lume jõudsid kohale veidi enam kui pooled peole palutud.

Ugala fuajees kuulasid inimesed maavanem Lembit Kruuse ja omavalitsuste liidu juhi Ene Saare kõnesid ning aplodeerisid parimatele kaitseliitlastele ja tublile konstaablile, kes said peol kätte autasud.

Pärast pidulikku osa nautisid vastuvõtul osalenud Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpilaste ja õpetajate valmistatud hõrgutisi. Valida sai suure hulga soolaste ja magusate suupistete vahel ning joogiks pakuti punast ja valget veini, tervitusšampanjat ja vett.

60 000 kroonistest peokuludest maksis maavalitsus 25 000 krooni. Omavalitsuste liit lisas sama summa ning 10 000 krooni tasus Kaitseliit.

Kui võrrelda näiteks Lääne-Viru maavanema 100 000 krooni maksma läinud vastuvõtuga, saadi Viljandis hakkama märksa pisema summaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles