Jaanus Saago otsib tööd

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Saago
Jaanus Saago Foto: TV3

«Töötu staatust olen nautinud varsti juba pool aastat ja väga tihti jäävad asjad just raha pärast tegemata,» ütleb saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud Jaanus Saago. «Olen pidanud nii mõnestki kontserdist või üritusest rahapuuduse tõttu ära ütlema.»



Jaanus räägib kurvalt, et puhtalt muusikategemisega Eestis praegu ära ei ela. «Loomulikult oleneb, kui palju sul muusikuna tööd on ja kui suured on väljaminekud. Mul kipub praegu nii olema, et läheb rohkem, kui tuleb,» kirjutab

«Õhtuleht»

.

Enne leivarahata jäämist oli muusik Tarvastu vallas noorsootöötaja, pärast seda tegutses veidike helimehena. Õpingud Tartus Elleri muusikakoolis jätsid aga Jaanuse tööta, sest keskenduma pidi haridusele. Projektid pealinnas ja WAF-i laulukool tõid Jaanuse hoopistükkis Tallinna ja koolitee Tartus jäi samuti pooleli.

«Elan nüüd Tallinnas ning just pealinnas elutsemine ongi selle tööotsimise põhjus. Pealinnas kulub ikka kõvasti rohkem kui Viljandis või Tartus,» pajatab laulumees ja lisab, et tema jaoks on teretulnud igasugused tööpakkumised.

Töötuks pole aga superstaar end veel registreerinud ega kavatse seda ka teha. «Leiva jõuab lauale osta veel vanadest säästudest, vajadusel toetavad vanemad. Olen endiselt kindel, et leian tööd!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles