Aastapäeva vastuvõtt tuleb seekord Ugalas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavanem, omavalitsuste liidu esimees ja Kaitseliidu Sakala maleva pealik võtavad vabariigi 92. aastapäeva puhul maakonna ärksamaid inimesi vastu 23. veebruaril kell 18 Ugala teatri fuajees.


«Viimastel aastatel ongi need ametimehed korraldanud vastuvõtu ühiselt — niiviisi kujuneb see sündmus väärikamaks,» ütles üks vastuvõtu korraldajaid, omavalitsuste liidu kultuuri- ja noorsoonõunik Kristiina Alliksaar. Tema sõnul on vastuvõtule kutsutud paarsada inimest.



«Maavanema vastuvõtt vabariigi aastapäeva puhul on ammune traditsioon ning me jätkame seda. Kolmandat aastat teeme seda kolmekesi koos,» sõnas maavanem Lembit Kruuse. «Pidupäevane kohtumine on tähtis nii meile endile kui kutsutud inimestele. See on ka väike tähelepanuavaldus.»



Nii maavalitsus kui omavalitsuste liit annavad vastuvõtu korraldamiseks 25 000 krooni ning Sakala malevalt tuleb 10 000 krooni.



Maasekretär Küllike Kütt ütles, et selline summa kulub peole juba kolmandat korda, mil vastuvõtt on olnud ühine. Omavalitsuste liidu esimees Reevo Maidla lisas, et odavamalt nii palju inimesi vastu võtta pole võimalik. Sel juhul tuleks vabariigi aastapäeva tähistamisest loobuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles