Mullafrees on abiks nii põllul kui kasvuhoones

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Viljandi Bauhofi müügimehe Indrek Ipatovi sõnul ostetakse sügiseti päris palju mullafreese, leidub ka neid inimesi, kes jäävad truuks labidale ja hargile.
Kuigi Viljandi Bauhofi müügimehe Indrek Ipatovi sõnul ostetakse sügiseti päris palju mullafreese, leidub ka neid inimesi, kes jäävad truuks labidale ja hargile. Foto: Marko Saarm / Sakala

Iga aiapidaja teab, et mulda tuleb kobestada kaks korda aastas: kevadel, kui hakatakse maad harima, ja sügisel, kui see jäetakse talveks puhkama.

Praegu on just sügiseste mullatööde aeg ja nii mõnigi soetab endale uue korraliku hargi või labida.

Viljandi Bauhofi poe aiandusosakonna müügispetsialisti Indrek Ipatovi ütlemist mööda lähevad aga kaubaks ka mullafreesid: nii kitsamad, millega on hea toimetada kasvuhoones, kui laiemad, millega sobib töötada põllumaal. «Kui kliendid poodi tulevad ja masinate vastu huvi tunnevad, küsimegi nende käest kõigepealt just seda, kus neil on tarvis tööd teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles