Jaanus Saago suur hobi on rahvatants

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Saago
Jaanus Saago Foto: Ardi Truija

«Meenub, et kui rahvatantsurühmaga Türgis käisin, siis inimesed vaatasid mind nagu tulnukat. Aga üldiselt on pikkus mulle kasuks tulnud,» ütleb saate «Eesti otsib superstaari» kõige pikem finalist Jaanus Saago, kes kannab kingi number 48.



Nii staarisaate stilist Karolin Kuusik kui Jaanus Saago ütlevad, et kui rõivaste leidmisega neil suuri raskusi polegi, on murelapseks eelkõige jalanõud.

«King pigistab tihti, viimane kord oli üpris jube. Aga eks pean selle kuidagi üle elama,» nendib järgmisel aastal kahekümneseks saav Suislepa noormees. Varem on ta kurtnud, et näiteks tantsupeol tantsides pidi ta varbaid krõnksus hoidma, sest nii suuri pastlaid, kui temal vaja, lihtsalt ei olnud. Ka põlvikute leidmisega oli tookord raskusi, kirjutab «Õhtuleht».

Rahvatants on ligi kahemeetrise Jaanuse suur hobi. «Selle peale sattusin üsna kogemata: nägin meie Suislepa kohalikku segarühma esinemas ja mõtlesin ka proovida. Algul olin üsna kohmakas, aga aja möödudes said tantsusammud aina selgemaks ja nüüd tuleb juba päris hästi välja,» tunnistab ta.

Rahvatantsuhuvilisest Jaanuse välimusest peegeldub metalset hõngu. «Minu bänd on Crucial Attack, stiiliks groove/thrash metal. Lähipäevadel lindistame Soomes Sonic Pumpi stuudios ka albumi materjali. Plaat peaks ilmuma järgmise aasta teisel poolel. Julgen lubada, et tuleb kõva asi,» rõõmustab Jaanus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles