Omatehtud piltidega kalender on lähedastele suurepärane kingitus

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetis saab kujundada meelepärase kalendri.
Internetis saab kujundada meelepärase kalendri. Foto: montaaž

Sellest, et aasta lõpuni pole enam palju aega jäänud, annavad muu hulgas märku müügilettidele jõudnud järgmise aasta kalendrid.


See aga, keda on kirjastajate valitud piltidega loodus- või linnakalendrid ära tüüdanud ja kellele pole pildistamine võõras, võib endale tellida ainulaadse kalendri oma fotodega.



Tõsi, see tuleb valmiskalendreist märgatavalt kallim, olenevalt suurusest ja tootjast 250—600 krooni, kuid näiteks sünnipäeva- või jõulukingiks pole see paljudele ülearu suur summa. Ja kindlasti on vanavanematel rohkem rõõmu aasta läbi seinal rippuvast lapselaste piltidega kalendrist kui pika pingutamise peale kaubandusvõrgust otsitud tuhvlipaarist või kergekaalulisest elulooraamatust.



Kahjuks ei ole neil, kes seda sorti teenust veel kasutanud pole, just kõige lihtsam leida infot sääraseid kalendreid trükkivate firmade kohta. Kui lüüa internetiotsingusse sõna «kalendrid», hakkab kohe silma vaid paar niisugust firmat — kõik teised on valmiskalendreid müüvad või firmasümbolitega trükiseid pakkuvad ettevõtted. Põhjalikuma otsimise järel leiab siiski ka eraisikutele üksiktellimuse pakkujaid.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles