Luulevõistlus toetab Elisabetti

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisabet liigub koduaias ringi krokodilliks kutsutava käimisraami toel. Peale tema arvatakse Eestis olevat veel pea tuhatkond väikelast, kelle jalgadele kõnnirobotit pikisilmi appi oodatakse.
Elisabet liigub koduaias ringi krokodilliks kutsutava käimisraami toel. Peale tema arvatakse Eestis olevat veel pea tuhatkond väikelast, kelle jalgadele kõnnirobotit pikisilmi appi oodatakse. Foto: Erakogu

Äsja alanud üle-eestiline luulevõistlus «Hoiame kokku — aitame üksteist» sarjast «Sahtlist netti» on tänavu seotud laste kõnniroboti ostmise kampaaniaga.


«Lisaks luuletamise propageerimisele kutsume inimesi toetama liikumispuudega laste käimaõppimiseks vajaliku aparatuuri soetamist,» selgitas ettevõtmise eestvedaja Vallo-Andreas Hallik. «Praeguses raskes majanduslikus olukorras peame üksteist toetama, sellest tingituna valisime ka võistluse teema ja hakkasime tegema koostööd Elisabeti abikampaaniaga.»



Konkurssi korraldav mittetulundusühing Zapakazz on varasematelgi aastatel valinud teemad, mis viitavad mõnele puudujäägile Eesti ühiskonnas.



Luulevõistluste suurim eripära on täielik virtuaalsus, mis tähendab, et kõik osavõtjad jäävad selle lõpuni anonüümseks. See utsitab osa võtma ka sahtlisse kirjutajaid, kelles võib peidus olla suur talent.



Konkursi patroon ja žürii eestvedaja on Lenna Kuurmaa. Žürii töös löövad kaasa ka Ingrid Rüütel, Juku-Kalle Raid, Kulno Malva, Jaagup Kreem, Jan Uuspõld, Contra, Venno Loosaar ja Rohke Debelakk.



Suurejooneline lõpp­üritus on 21. novembril. Täpse ajakava ja osavõtutingimustega saab tutvuda internetiaadressil

http://luulekonkurss.zapakazz.ee/

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles