Soodusjäätist jagub vaid kiirematele

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Rimis osteti kroonist Regati jäätist kastikaupa. Paljud maiust ostma tulnud inimesed jäid jäätiseta.
Viljandi Rimis osteti kroonist Regati jäätist kastikaupa. Paljud maiust ostma tulnud inimesed jäid jäätiseta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sooduskampaaniad on mitmel pool osutunud nii populaarseks, et odavaid tooteid kõigile ei jätku.


Praegu käivad mitmes toidukaupluses sooduskampaaniad ja odav kaup kaob lettidelt kiiresti. Rimi ja Comarketi kampaaniajäätis oli lausa nii nõutud, et külmlettides haigutas varsti tühjus.



Rimis leidus veel juuli algulgi pahaseid kliente, kes läksid odavat jäätist ostma, kuid pidid tühjade kätega lahkuma. «Sakala» vihjerubriiki tuli vihane teade: «Kuidas Rimi oma sooduskampaaniaid korraldab? Mitmel pool Viljandis on üleval ilusad sildid, et Rimis on jäätis üks kroon. Kohale minnes ja küsides selgub, et ei ole ega tule ka.»



Poe kommunikatsioonijuht Katrin Romanenkov põhjendas jäätise lõppemist sellega, et praeguses majanduslikult keerulises olukorras on suurenenud tarbijate huvi sooduskampaaniate vastu.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles