Vallajuhid võistlesid Võrtsjärve ääres

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi Kaur tegi Kolga-Jaani kooli spordiplatsil ATV-ga kindlal käel vigursõitu ja oli kiire laskja, kuid võit jäi tal saamata. Stopperiga võttis aega valla spordiorganisaator Leo Arnek.
Kalevi Kaur tegi Kolga-Jaani kooli spordiplatsil ATV-ga kindlal käel vigursõitu ja oli kiire laskja, kuid võit jäi tal saamata. Stopperiga võttis aega valla spordiorganisaator Leo Arnek. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eesti vallavanemate, linnapeade ja volikogu esimeeste mitmevõistlused korraldas Kolga-Jaani vald, kuid võit läks Lääne-Virumaale Laekverre.


Kolga-Jaani vallavanema Kalevi Kauri sõnul võitis mullused suvised võistlused Nõo vallavolikogu esimees, sealse gümnaasiumi direktor Jaanus Järve­oja, kes on ka varem üldvõitjaks tulnud. Seetõttu leiti korraldaja osavõttu arvestades.



«Olen osa võtnud kõigist neljateistkümnest suvevõistlusest ja nii sattus see karikas mulle,» rääkis Kalevi Kaur. Peale tema on kõigil suvedel kaasa teinud Haanja vallavanem Juri Gotmans ja Vastse-Kuuste vallavanem Lennart Liba.



Üldse võttis võistlusest osa 22 omavalitsusjuhti, neist 20 vallavanemad.



Viljandimaad esindasid ainult Kalevi Kaur ja Karksi vallavanem Arvo Maling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles