«Naisvallavanem» tuleb Ugalasse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval kell 19 etendub Ugala teatri väikses saalis Viljandimaa omavalitsusjuhtide mängitav näitemäng «Naisvallavanem».
Kolmapäeval kell 19 etendub Ugala teatri väikses saalis Viljandimaa omavalitsusjuhtide mängitav näitemäng «Naisvallavanem». Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval kell 19 etendub Ugala teatri väikses saalis Viljandimaa omavalitsusjuhtide mängitav näitemäng «Naisvallavanem».


Heategevuslikus etenduses teevad kaasa maakonna omavalitsuste juhid, saadud piletitulu läheb projekti «Aitame liikumispuudega lapsi kõndima» toetuseks.

Piletid hinnaga 50 krooni on saadaval omavalitsuste liidu büroos ja tund enne etenduse algust Ugala fuajees.

29. mail Paistu rahvamajas esietendunud lavastuses lööb kaasa paarkümmend vallajuhti. Kandvamad rollid on Ene Saarel, Erich Palmil, Ene Maatenil ja Maie Käbal. Lavastajatöö tegi Andres Linnupuu.

Agnes Taari komöödia «Naisvallavanem» ilmus trükist 1933. aasta talvel. Ajaleht «Postimees» nentis siis ilmunud retsensioonis, et lavaliselt õnnestunud näidend käsitleb sisult aktuaalset küsimust: elukutseliste peigmeeste avantüüre. Loo peategelased on Piraku talu leskperenaisest vallavanem ja noor aferist Ahman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles