Singer Vinger ja The Sun alustasid Viljandist suvetuuri

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva õhtul alustasid Viljandi lauluväljakul oma ühisturneed ansamblid Singer Vinger ja The Sun.
Neljapäeva õhtul alustasid Viljandi lauluväljakul oma ühisturneed ansamblid Singer Vinger ja The Sun. Foto: Gert Kiiler

Neljapäeva õhtul alustasid Viljandi lauluväljakul oma sellesuvist ühisturneed «Noored on hukas» ansamblid Singer Vinger ja The Sun.


Esimesena astusid püünele Tanel Padar & The Sun, meelitades lava ette hüppama sadakond nooremat fänni. Kuulda sai nii vanu kui uuemaid lugusid.

The Suni esinemise lõpetas ühislaul «Noored on hukas» koos Singer Vingeriga, kes esitas seejärel palu oma mitmekümneaastasest hitipagasist. Bändide vahetus tõi lava ette ka rohkesti vanemaid muusikasõpru, kes seni olid asja kaenud pinkidelt või mäenõlvalt.

Tuuri korraldaja Aarne Valmise hinnangul tõid suurepärane suveilm ja kahe põlvkonna rokitipud lauluväljakule 1500-2000 kuulajat.

Valmise sõnul on tegemist suhteliselt hea tulemusega, kuid täpsema hinnangu saab anda siis, kui ka teised kontserdid on antud.

«Arvestades aga seda, kui palju siin lähinädalail rokikontserte tuleb - Viljandi on hetkel vaieldamatult tihedaima kontserdigraafikuga paik Eestis - , siis ei saa kurta,» rääkis Valmis.

Tema sõnul on Viljandi kontserdid olnud külastatavuselt punase laterna rollis. «Kui võtta aluseks kümme tuurikontserti, siis kokkuvõttes platseerub Viljandi tavaliselt üheksandale kohale, tahapoole jääb veel Paide,» kõneles Valmis.

Täna õhtul jõuab Singer Vingeri ja The Suni tuur Põlvasse ning laupäeval esinetakse Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles