Tulevik võitis Kuressaaret

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Viljandis Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga 12. voorus kohtunud Viljandi Tuleviku ja FC Kuressaare vastasseis lõppes kodumeeskonna 3:0 võiduga.


Kerges vihmasajus peetud mängu esimese vära lõi Andre Frolov. 2:0 seis pandi Viljandi staadioni tabloole teisel poolajal, pärast külalismeeskonna õnnetut omaväravat. 3:0 tulemus sündis 83. mänguminutil, kui oli täpne Tuleviku ründaja Juri Jevdokimov.

Meistriliigas oma kuuenda võidu teeninud Tulevik peab järgmise kohtumise juba eeloleval teisipäeval Paides sealse linnameeskonnaga, koduväljakul saab võistkonda taas näha 30. mail. Tuleval laupäeval kell 19.30 linnastaadionil algavas kohtumises on tema vastane Narva JK Trans.

Pühapäeval mängitud meistrivõistluste esiliiga 12. voorus ei suutnud Tuleviku II Tallinnas Levadia II väravasse palle lüüa, võõrustajad tegid aga skoori koguni neljal korral.

Tuleviku II peab esiliiga järgmise kohtumise eeloleval kolmapäeval kell 18 koduväljakul Tallinna FC Flora II vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles