Viljandi HC lõpetas meistrivõistlused neljandana

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Heli

Kolmapäeval Põlvasse hooaja viimasele kohtumisele sõitnud Viljandi HC kaotas seal Eesti käsipalli meistrivõistluste meistriliiga kolmandat kohta selgitavas seerias teist korda Põlva Servitile ning lõpetas tänavused tiitlivõistlused neljanda kohaga.


Viljandi meeskonna mängijad ja treener on mitmel korral rõhutanud, et oleks suur üllatus, kui nad meistriliigas kõrgemale kohale jõuaksid ning sisuliselt oli see võimalus vaid teoreetiline.

«Liiga kolm esimest on konkurentidest nii oma koosseisult kui treenituselt peajagu üle,» kõneles hooaja algul Viljandi võistkonna treener Lembit Nelke.

Ta pidas oma jutuga silmas tänavusi finaliste HC Kehrat ja Chocolate Boysi ning pronksi teeninud Põlva Servitit.

Suurüllatust ei sündnud, Viljandi HC kaotas meistriliiga pronksiheitluses Põlva Servitile kaks mängu. Kolmapäeval võitis Serviti 34:29, esmaspäeval jäid viljandlased neile kodusaalis alla 21:31.

Viljandi meeskonna treeneri Lembit Nelke sügisel välja öeldu, et maksimaalne võimalik saavutus on liiga neljas koht, osutus tõeks.

HC Kehra ja Chocolate Boys jätkavad heitlust 2009. aasta Eesti meistrivõistluste esikoha nimel. Kolme mänguvõiduni peetavast finaalseeriast on seljataga kaks kohtumist, mõlemad on võitnud HC Kehra. Kolmas vastasseis on reedel Kehras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles